Συνάντηση του δημάρχου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας

6:44 μ.μ. - Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020
06:08 μ.μ. - Τρί, 25/44/2020
Image: Συνάντηση του δημάρχου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ο.Φ. Ιεράπετρας

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη του ποδοσφαίρου συντηρώντας, βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τις αθλητικές κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΙ κ. Αθανάσιο Χηνόπουλο και παράγοντες του ΟΦΙ συναντήθηκε στο Βουζουνεράκειο Στάδιο ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και τον εργοδηγό του Δήμου κ. Νεκτάριο Ζαμπετάκη.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χηνόπουλο και τη Διοίκηση για την ιστορική άνοδο της ομάδας στη Super League 2.

hxonews

Επιπλέον, τους ενημέρωσε για τις προγραμματισμένες εργασίες και παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί για το Βουζουνεράκειο στάδιο ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Όπως επεσήμανε ο κ. Καλαντζάκης: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που οι δημότες το αγαπούν και το στηρίζουν. Οι διακρίσεις και το επίπεδο των ομάδων της Ιεράπετρας έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά το ποδόσφαιρο στην Κρήτη δικαιώνοντας κάθε ατομική και ομαδική προσπάθεια.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη του ποδοσφαίρου συντηρώντας, βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τις αθλητικές κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές, όπως το γήπεδο του Κουτσουρά, το Μισεδάκειο Στάδιο, το Βουζουνεράκειο Στάδιο και το γήπεδο 5x5 της Παχειάς Άμμου και είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε για την αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο της Κοτσιφιανής.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως να διαφαίνονται μεγάλες προοπτικές για το ποδόσφαιρο στην Ιεράπετρα και στηρίζουμε τη δυνατότητα κάθε αθλητή και ομάδας στο να θέτουν ακόμα υψηλότερους στόχους και να κατακτούν επιτυχίες.»