Συνάντηση του Δημάρχου -Χηνόπουλου για θέματα του Δήμου

5:31 μ.μ. - Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021
05:03 μ.μ. - Τρί, 23/31/2021
Image: Συνάντηση του Δημάρχου -Χηνόπουλου για θέματα του Δήμου

Δείτε τι συζήτησαν

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ Για την Ιεράπετρα μας!», κ. Θανάση Χηνόπουλο. Ο κ. Χηνόπουλος ζήτησε να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο για θέματα που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα του παραλιακού μετώπου, την αναστολή των πρωτοκόλλων κατεδάφισης, τη σύμβαση για την εκτέλεση αντιδιαβρωτικών έργων προστασίας και τα μελλοντικά σχέδια, που θα αλλάξουν την όψη του παραλιακού μετώπου.

Θέματα που επίσης συζητήθηκαν ήταν οι δασικοί χάρτες, τα έργα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, τα έργα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», οι κτιριακές υποδομές του Δήμου, οι αναπτυξιακοί οργανισμοί, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πανεπιστημιακές σχολές, κ.α.

Τέλος έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα έργα που υλοποιούνται αυτήν την περίοδο στον Δήμο και αυτά που θα δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε: «Ενημέρωσα αναλυτικά τον κ. Χηνόπουλο για όλα τα θέματα του Δήμου και είχαμε έναν εποικοδομητικό διάλογο, για τον οποίο τον ευχαριστώ.

Μέσα από τη συζήτηση για τα επίκαιρα θέματα του Δήμου διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία για τη βελτίωση και την πρόοδο του τόπου.

Η καλή συνεργασία με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όσων ασχολούνται με τα κοινά μόνο όφελος μπορεί να έχει για τον Δήμο μας».