Συνάντηση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα

7:46 π.μ. - Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
07:08 π.μ. - Πέμ, 06/46/2020
Image: Συνάντηση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα

Στο επίκεντρο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των κηπευτικών, της ελαιοκαλλιέργειας στη περιοχή, καθώς επίσης και την ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών

Με την νέα διοίκηση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γαιτάνης, αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την συνάντηση εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των κηπευτικών, της ελαιοκαλλιέργειας στη περιοχή, καθώς επίσης και την ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους παραγωγούς για τις πρόσφατες επαφές που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συγκεκριμένα για τη δέσμευση του Υπουργού, να αποζημιωθούν άμεσα οι παραγωγοί ντομάτας και μελιτζάνας όπως επίσης και για την υπό εξέταση δυνατότητα να συμπεριληφθεί στην αποζημίωση και το αγγούρι.

Ο κ. Χνάρης ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης του συλλόγου ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στο έργο του αγροτικού συλλόγου που έχει κύριο στόχο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με οικονομικά βιώσιμους όρους.