Συνάντηση των δημάρχων της Κρήτης για Δασικούς Χάρτες-ΒΟΑΚ

9:37 π.μ. - Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021
09:07 π.μ. - Δευ, 05/37/2021
Image: Συνάντηση των δημάρχων της Κρήτης για Δασικούς Χάρτες-ΒΟΑΚ

Σοβαρά θέματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση της Κρήτης, όπως τα προβλήματα και οι εξελίξεις σχετικά με τους δασικούς χάρτες αλλά και η παρουσίαση των μελετών (χάραξης) του νέου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) από τον ΟΑΚ

Σοβαρά θέματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση της Κρήτης, όπως τα προβλήματα και οι εξελίξεις σχετικά με τους δασικούς χάρτες αλλά και η παρουσίαση των μελετών (χάραξης) του νέου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) από τον ΟΑΚ, θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 και ώρα 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κρήτης, οι Δήμαρχοι της Κρήτης, οι εκπρόσωποι της ΠΕΔ στην Κ.Ε.Δ.Ε και τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης.

Τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν ως εξής:

Ενημέρωση – εξελίξεις για τους Δασικούς Χάρτες

2. Παρουσίαση μελετών (χάραξης) του νέου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ)

3. Ενημέρωση οφειλών Δήμων Κρήτης από τη συμμετοχή τους στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

Στη συνάντηση της Τρίτης θα παραβρεθούν ακόμη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Ε. Κοπάσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Α. Παπαδογιάννης καθώς και ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων Ο.Α.Κ. κ. Γ. Αγαπάκης.