Συνάντηση Ζερβάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

9:30 π.μ. - Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024
09:02 π.μ. - Παρ, 16/30/2024
Image: Συνάντηση Ζερβάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

Τα θέματα που συζητήθηκαν

Ενημερωτική συνάντηση εφ’ όλης της ύλης είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Ανδρουλάκη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα διασύνδεσης με την Περιφέρεια, κ. Κώστας Βασιλάκης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βέρα Περράκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σητείας:

"Στα πλαίσια της διαρκούς συνεργασίας με την Περιφέρεια, πολλά είναι τα μεγάλα αναπτυξιακά θέματα που έχουν μπει σε μια ευρεία ατζέντα, με προοπτική την επόμενη πενταετία, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον, και όχι μονο, σε εκείνα της προσπελασιμότητας για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σητείας.

Θέματα όπως η διαχείριση των συνεπειών που άφησαν πίσω τους οι πρόσφατες θεομηνίες, οδοποιία, διευθετήσεις ρεμάτων, ενίσχυση της καθημερινότητας των αγροτών με την στήριξη των ΤΟΕΒ, ο καθοριστικός ρόλος των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ), ΒΟΑΚ , ΝΟΑΚ κ.α. συζητήθηκαν διεξοδικά, με ξεκάθαρη πρόθεση εκατέρωθεν, ο σχεδιασμός να ολοκληρωθεί με ακρίβεια.

Ένας από κοινού σχεδιασμός, ο οποίος σταδιακά υλοποιείται συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του Δήμου.

Η συνεργασία είναι δεδομένη και ο σκοπός κοινός για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων των συνδημοτών.

Η για πρώτη φορά τοποθέτηση εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα διασύνδεσης με την Περιφέρεια Κρήτης, εξυπηρετεί και σηματοδοτεί την πρόθεση του Δήμου Σητείας για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση όλων των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος".