Συνέλαβαν γυναίκα στη Ρόδο, επειδή τραγουδούσε - «Μπράβο, τώρα το πατάξατε το οργανωμένο έγκλημα», φώναζε πολίτης

6:49 μ.μ. - Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021
06:06 μ.μ. - Τετ, 02/49/2021
Image: Συνέλαβαν γυναίκα στη Ρόδο, επειδή τραγουδούσε - «Μπράβο, τώρα το πατάξατε το οργανωμένο έγκλημα», φώναζε πολίτης

Η πάταξη της εγκληματικότητας είναι σε καλό δρόμο.

Τα ειρωνικά χειροκροτήματα αυτοπτών μαρτύρων, έγιναν αποδέκτες οι αστυνομικοί που συνέλαβαν την γυναίκα και την οδήγησαν σε υπηρεσιακό όχημα και από εκεί στο αστυνομικό τμήμα

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που χειροκρότησαν ειρωνικά στους αστυνομικούς ενώ ένας από αυτούς φώναξε «μπράβο, τώρα το πατάξατε το οργανωμένο έγκλημα».

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η ενέργεια της ΕΛΑΣ στη Ρόδο να προχωρήσει στη σύλληψη μίας πλανόδιας μουσικού την Τρίτη το μεσημέρι.

Η σύλληψη φαίνεται να έγινε διότι η γυναίκα παραβιάζει τα μέτρα για την πανδημία που έχουν σχέση με τη μουσική αλλά και για παράνομο εμπόριο κάτι που όπως φαίνεται δεν έπεισε τους διερχόμενους από το σημείο πολίτες.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που χειροκρότησαν ειρωνικά τα αστυνομικά όργανα ενώ ένας από αυτούς φώναξε «μπράβο, τώρα το πατάξατε το οργανωμένο έγκλημα».

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για τη σύλληψή της και επιχείρησε να προβάλλει ήπια αντίσταση. Όμως της τοποθετήθηκαν χειροπέδες, ενώ εν συνεχεία την οδήγησαν σε υπηρεσιακό όχημα και από εκεί στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή : Νέα Κρήτη