Συνελήφθη ο φερόμενος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου

9:44 π.μ. - Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022
09:11 π.μ. - Τρί, 01/44/2022
Image: Συνελήφθη ο φερόμενος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο, όπως μας ενημερώνει με τιτίβισμα του στο Twitter κατά την προσφιλή του τακτική τελευταία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Θα οδηγηθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας συνελήφθη περίπου στις δυόμισι τη νύχτα από την Αλβανική Αστυνομία και παραδόθηκε σε Έλληνες συναδέλφους που τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Υπενθυμίζεται ότι πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου είχαν επιβεβαιώσει ότι ο 45χρονος που κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο, εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

efsyn.gr