Συνελήφθη ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

11:50 π.μ. - Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023
11:06 π.μ. - Τρί, 20/50/2023
Image: Συνελήφθη ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

Ο εισαγγελέας Ναυπλίου εξέδωσε απόφαση για τη σύλληψή του, ώστε να επιστρέψει στη φυλακή

Συνελήφθη ξανά ο πρώην προπονητής παιδικών τμημάτων μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο εισαγγελέας Ναυπλίου εξέδωσε απόφαση για την σύλληψη του, ώστε να επιστρέψει στη φυλακή.

Ο γνωστός ως «παιδεραστής του Ρεθύμνου», Νίκος Σειραγάκης, είχε καταδικαστεί τελεσίδικα σε κάθειρξη 401 ετών, με εκτιτέα τα 25 χρόνια, για 36 περιπτώσεις ασέλγειας εις βάρος ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασθείς αποφυλακίστηκε μετά από 12,5 χρόνια υπό τον όρο απαγόρευσης παρουσίας στην Κρήτη, όπου διέπραξε τα εγκλήματα και με την υποχρέωση να διαμένει σε περιοχή της Αττικής που έχει οριστεί. Επιπλέον του απαγορεύεται να συναναστρέφεται με ανηλίκους χωρίς παρουσία ή τη συναίνεση των εχόντων την επιμέλεια τους ενώ υποχρεούται να πηγαίνει για συνεδρία με ψυχίατρο μία φορά το μήνα.

Σημειώνεται ότι πριν 3 χρόνια, τον Απρίλιο του 2020, είχε αποφυλακιστεί πάλι με όρους από τις φυλακές Γρεβενών ωστόσο μετά από παρέμβαση του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εξετάστηκε εκ νέου το βούλευμα της αποφυλάκισης του Σειραγάκη και κρίθηκε πως είχε παραβιάσει τους όρους απόλυσής του. Έτσι, συνελήφθη εκ νέου και οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές Τρίπολης.

cretalive