Συνελήφθη ο Πακιστανός που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στο κέντρο της Ιεράπετρας

5:44 μ.μ. - Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021
05:03 μ.μ. - Δευ, 22/44/2021
Image: Συνελήφθη ο Πακιστανός που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στο κέντρο της Ιεράπετρας

Ανακρίνεται αυτή την ώρα στα γραφεία του Τ.Α

Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαρτίου ο πακιστανός που προσπάθησε να βιάσει  την Δέσποινα Πλατανάκη την περασμένη Παρασκευή στην Παραλιακή Πλατεία Ιεράπετρας.

Το γεγονός είχε καταγγείλει η ίδια στο face book και συγκεκριμένα σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, η οποία διατηρεί Barber shop στο κέντρο της Ιεράπετρας την Παρασκευή το βράδυ προσήλθε στο κατάστημα της άντρας Πακιστανικής καταγωγής ζητώντας από την γυναίκα να τον κουρέψει.

Η γυναίκα κατάλαβε τις προθέσεις του από τον τρόπο συμπεριφοράς του και αρνήθηκε .

Τότε ήταν που φανερώθηκαν οι πραγματικές προθέσεις του άντρα , αφού άρχισε να επιδεικνύει τα γενετικά του όργανα.

Αυτό που την έσωσε προς στιγμή, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της γυναίκας ήταν ότι μιλούσε στο τηλέφωνο.

Στη συνέχεια η κοπέλα αφού έκλεισε το κατάστημα της, οδήγησε το αυτοκίνητο της στο παραλιακό πάρκινγκ της Ιεράπετρας προκειμένου να επισκεφτεί συγγενικό της πρόσωπο που διαμένει στην περιοχή .

Όπως καταγγέλλει, ο άντρας την ακολούθησε και μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο της επιτέθηκε κάνοντας της κεφαλοκλείδωμα.

Η κοπέλα αντιστάθηκε με όλη της την δύναμη και όταν είδε ο άντρας ότι δεν μπορούσε να καταφέρει κάτι ,έβγαλε μαχαίρι.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της, εκείνη την ώρα με την άκρη του ματιού της βλέπει έναν κύριο να καταφθάνει με ποδήλατο ή κοπέλα άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα ο περαστικός με το ποδήλατο να τη σώσει από του χάρου τα δόντια .

Η κοπέλα φανερά σοκαρισμένη και μην μπορώντας να το διαχειριστεί όλο αυτό ζήτησε πρώτες βοήθειες την επόμενη ημέρα προκειμένου να γιατρέψει της πληγές στο κορμί της ( σπασμένη μύτη δόντια και πλευρά) μα πάνω από όλα τις πληγές στην ψυχή της

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της στο hxonews.gr o συγκεκριμένος έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες της περιοχής ,σε κάποιες μάλιστα εισβάλλοντας ακόμα και μέσα στο κατάστημα που διατηρούν στη ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Ιεράπετρας .

Να θυμίσουμε ακόμα ότι χωρίς φωτισμό ,είναι μεγάλο μέρος του παραλιακού πεζόδρομου με ότι σημαίνει αυτό για τον κάθε επίδοξο βιαστή η ανώμαλο

Οι αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν από την καταγγέλλουσα, αλλά και από τις άλλες γυναίκες που έχουν δεχτεί επίθεση από τον ίδιο σε άλλη χρονική στιγμή .

Τέλος η Δέσποινα κάνει έκκληση στον σωτήρα, της όπως η ίδια τον αναφέρει, προκειμένου να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ. γιατί χωρίς την δική του παρέμβαση ίσως να ήταν διαφορετική η κατάληξη

Η ιδία το δημοσιοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με την φωτογραφία της και το κείμενο που ακολουθεί :

hxonews

Την Παρασκευή το βράδυ, δέχτηκα βάναυση σεξουαλική επίθεση από έναν άντρα Πακιστανικής καταγωγής. Μετά από πολύωρες καταθέσεις στην ασφάλεια, ανακαλύψαμε ότι ο "κύριος" αυτός, είχε αποπειραθεί κ παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη 5 κοπέλες, οι οποίες δεν έχουν καταθέσει. Ευτυχώς για τις κοπέλες δεν έζησαν τον τρόμο και τον πόνο που νιώθω εγώ. Ξέρω ότι το θέμα είναι λεπτό και μπορεί να ντρέπεστε, όμως αν κάποια από εσάς έχει παρενοχληθεί και δεν έχετε αναφέρει τπτ, σας παρακαλώ να πάτε στην ασφάλεια να δηλώσετε το γεγονός. Θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με έσωσε, την ώρα που είχε βγάλει το τέρας το μαχαίρι να με σκοτώσει.. Αν ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και σας έχει αναφέρει το περιστατικό, θα ήθελα να του πείτε ότι θα ήθελα να τον δω και να του πω από κοντά, το μεγάλο ευχαριστώ! Μιλήστε όλες σας παρακαλώ. Τέτοια τέρατα δεν ανήκουν στην κοινωνία της πόλης μας. ΥΓ1. Αν όλες μιλάγαμε και δε ντρεπόμασταν, ίσως ο εφιάλτης που έζησα εκείνο το βράδυ να είχε αποφευχθεί. Σας παρακαλώ μιλήστε! ΥΓ2. Βρείτε μου σας παρακαλώ τον άνθρωπο που με έσωσε.