Συζήτηση για τα προβλήματα των αστυνομικών στο Λασίθι

2:48 μ.μ. - Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021
02:12 μ.μ. - Τετ, 08/48/2021
Image: Συζήτηση για τα προβλήματα των αστυνομικών στο Λασίθι

Στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού

Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Αντώνη Ρουτζάκη, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Γιαννόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα των αστυνομικών του Νομού Λασιθίου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έλλειψη προσωπικού στο Νομό και κυρίως στο νεοϊδρυθέν Α.Τ. Νεάπολης και οι πιθανοί τρόποι άμεσης ενίσχυσής του. Επίσης, ζητήθηκε η ενίσχυση της Υ.Α. Αγίου Νικολάου και του Τ.Α. Ιεράπετρας με υπηρεσιακά οχήματα. Ακόμη ο κ. Γενικός ενημερώθηκε για την ανάγκη εξεύρεσης κινήτρων υπηρέτησης και παραμονής στο Νομό Λασιθίου, τα οποία θα επιδιώξουν την εξάλειψη της χρόνιας απροθυμία υπηρέτησης στο Νομό μας.

Από τη μεριά του ο κ. Γενικός δήλωσε ότι θα εξετάσει το θέμα για την άμεση ενίσχυση του Α.Τ. Νεάπολης καθώς και για τα υπηρεσιακά οχήματα των υπηρεσιών ασφαλείας του Νομού. Τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ της ανάγκης εύρεσης κινήτρων και παραμονής στις υπηρεσίες του Λασιθίου, ως πλέον η μόνη λύση της χρόνιας υποστελέχωσης. Τέλος, τον ευχαριστούμε θερμά για την επαγγελματική του στάση και συνεργασία που επιδεικνύει αυτά τα χρόνια τόσο με την Ένωσή μας όσο και με το σύνολο των αστυνομικών της Κρήτης, δείχνοντας τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα που τόσο πολύ θέλουμε να έχει ο Έλληνας αστυνομικός".