Τα άσπρα κουφώματα που έγιναν γκρι στο πάρκο ΜΙΝΩΣ και οι σπασμένες πλάκες της πλατείας

12:19 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023
12:02 μ.μ. - Πέμ, 23/19/2023
Image: Τα άσπρα κουφώματα που έγιναν γκρι στο πάρκο ΜΙΝΩΣ και οι σπασμένες πλάκες της πλατείας

Τί καταγγέλλει ο πολίτης Ν. Γιαννικάκης στον ΗΧΩ 99,8

Προβληματισμένος πολίτης ο κ. Ν. Γιαννικάκης επικοινώνησε με τον Ηχώ 99,8 θέλοντας να θίξει διάφορα θέματα που μπορεί να φαίνονται απλά, ωστόσο εγείρουν ερωτήματα , όπως ο ίδιος επισημαίνει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Γιαννικάκης, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας ο επικεφαλής παράταξης κ. Α. Πανταζής μετέφερε στο σώματα καταγγελία που είχε από πολίτη ότι δηλαδή τα κουφώματα στο συγκρότημα – πάρκο Μίνως, τελευταία, άλλαξαν χρώμα και από άσπρα έγιναν γκρι. Ποιος το αποφάσισε αυτό, ήταν να γίνουν εξ αρχής καφέ αλλά κάτι άλλαξε στην πορεία, το κόστος του άσπρου κουφώματος είναι διαφορετικό από του έγχρωμου. Πως πληρώθηκαν τα κουφώματα, στην τιμή του έγχρωμου ή του άσπρου; Όπως φαίνεται τα κουφώματα έχουν βαφτεί. Σε έναν χρόνο θα ξεφλουδίσουν και θα πρέπει ή να ξαναβαφτούν ή τελικά να αλλαχτούν. Είναι αυτά πρακτικές; Αυτοί που παρέλαβαν το έργο, τα κουφώματα, θα έκαναν το ίδιο αν ήταν για το σπίτι τους ή θα τα γύριζαν πίσω; Όλο αυτό το δεχθήκαμε ή με συνεννόηση έγιναν;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννικάκης

Ο κ. Γιαννικάκης έθιξε ένα ακόμη θέμα που αφορά τις σπασμένες πλάκες στην κεντρική πλατεία της πόλης που πριν λίγα χρόνια ανακαινίστηκε. Έθεσε και για αυτό προβληματισμούς και ερωτήματα, μήπως δηλαδή οι πλάκες δεν είναι στο σωστό πάχος ή μήπως δεν έχουν γίνει σωστά οι τεχνικές εργασίες.

Ακούστε εδώ τον κ. Γιαννικάκη