Τα συγκινητικά λόγια της αναισθησιολόγου που τραυματίστηκε σε ασθενοφόρο

10:34 π.μ. - Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
10:04 π.μ. - Παρ, 20/34/2018
Image: Τα συγκινητικά λόγια της αναισθησιολόγου που τραυματίστηκε σε ασθενοφόρο

Ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της η αναισθησιολόγος που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο και μίλησε για την περιπέτεια που είχε

Με μια συγκινητική ανάρτησή της η αναισθησιολόγος που τραυματίστηκε μέσα σε ασθενοφόρο τη στιγμή της διακομιδής δύο νεογνών αναφέρεται στην περιπέτεια που βίωσε, από την εντατική του Βενιζελείου. Με λιτό τρόπο ευχαρίστησε τους γιατρούς και όσους στάθηκαν στο πλευρό της αναφέροντας ότι πονάει αλλά βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου.
 
Αναλυτικά σε ανάρτησή της στο Facebook:
 
«Θέλω να γράψω ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την αγάπη το ενδιαφέρον και τη δύναμη που μου δίδεται ακόμα κ εδώ μέσα στην Εντατική...θέλω να πω ότι είμαι καλύτερα....Πονάω Αλλά είμαι καλύτερα χωρίς να κινδυνεύω...Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου που με φροντίζουν με το καλύτερο τρόπο κ ευχαριστώ συναδέλφους φίλους γνωστούς κ αγνώστους για αυτό που μου δείχνετε από το πρώτο λεπτό του ατυχήματος μας...Δε μπορεί να ξεχαστεί αυτό Πότε!!!έτσι απλά να σας πω Ευχαριστώ που με αγαπάτε!!».
 
Η αναισθησιολόγος παραμένει στην ίδια κατάσταση και εκτός κινδύνου στην εντατική, ενώ δεν αποκλείεται στη διάρκεια της ημέρας να μεταφερθεί στην κλινική. Σε ότι αφορά στα νεογνά - το ένα εκ των οποίων είναι διασωληνωμένο- νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στη μονάδα νεογνών.
 
Το δυσάρεστο συμβάν
 
To περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Δυο νεογνά που γεννήθηκαν πρόωρα, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν για περαιτέρω νοσηλεία στη μονάδα νεογνών νοσοκομείου του Ηρακλείου.
 
Στη διαδρομή προς Ηράκλειο, αποφασίστηκε η διασωλήνωση του ενός από τα δύο μωράκια καθώς ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση .Το ασθενοφόρο σταμάτησε προς στιγμήν την πορεία του προκειμένου να επιβιβαστεί η αναισθησιολόγος που ακολουθούσε με το αυτοκίνητο της, το όχημα του ΕΚΑΒ.
 
Ξαφνικά και ενώ, έξω από την παιδιατρική του Βενιζέλειου νοσοκομείου βρισκόταν ιατρικό προσωπικό για να παραλάβει τα νεογνά, το ασθενοφόρο αναγκάστηκε να φρενάρει καθώς βρέθηκε μπροστά του αγροτικό όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η αναισθησιολόγος.
 
 
neakriti.gr