Tα συγχαρητήρια του Δημάρχου για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

3:15 μ.μ. - Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017
03:11 μ.μ. - Τετ, 29/15/2017
Image: Tα συγχαρητήρια του Δημάρχου για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Μια συλλογική προσπάθεια του Δήμου Ιεράπετρας, φορέων και συλλόγων της πόλης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μαρτυρώντας για άλλη μια φορά τη δύναμη και την αξία της εθελοντικής προσφοράς

Είκοσι παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, συγκεντρωμένα με πολλή αγάπη και αμέριστο ενδιαφέρον από τους πολίτες και τους φορείς της Ιεράπετρας, απεστάλησαν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής ως ελάχιστη ένδειξη υποστήριξής τους στις δύσκολες μέρες.
 
Το συλλογικό εγχείρημα πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ιεράπετρας και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ηλία Νταραρά και την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας και του Σεβασμιώτατου, κκ. Κυρίλλου, τη συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της ΕΔΙΚ, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιεράπετρας, του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, της Ένωσης Γονέων Ιεράπετρας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Νοτιοανατολικής Κρήτης, του Εμπορικού Συλλόγου, του Ποδοσφαιρικού Σωματείου Ο.Φ.Ι, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής, του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, της Εμπορικής Ιεράπετρας, της Χαρτοβιομηχανίας Ιεράπετρας, ενώ τη μεταφορά των ειδών πραγματοποίησαν αφιλοκερδώς το μεταφορικό γραφείο «Αγησίλαος Λουτσέτης» και η μεταφορική εταιρεία Εξπρές Ελλάς Αφοί Λιουδάκη Ε.Π.Ε.
 
Τα θερμά του συγχαρητήρια για τη σημαντική αυτή ενέργεια που μαρτυρά για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των πολιτών της Ιεράπετρας για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εκφράζει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.
 
Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης « Για άλλη μια φορά οι πολίτες και οι φορείς της Ιεράπετρας, ευαισθητοποιημένοι προς τον συνάνθρωπο, εξέφρασαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και εκδήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συμπολίτες μας που υποστήριξαν την προσπάθεια και βέβαια στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και σε όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις που έδωσαν το παρόν στο συλλογικό αυτό εγχείρημα, αποδεικνύοντας πώς το ανθρώπινο ενδιαφέρον και η ουσιαστική συνεργασία μπορούν να στείλουν ηχηρά μηνύματα ελπίδας και ανθρωπιάς».