Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ραδιομαραθώνιος για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

8:42 π.μ. - Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
08:09 π.μ. - Δευ, 24/42/2018
Image: Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ραδιομαραθώνιος για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Για την απόκτηση Ενδοσκοπικής Μονάδας

Μαζί με τις ευχές μας για υγεία και ευόδωση κάθε στόχου και επιθυμίας, επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε για ωραία προσπάθεια που αναλαμβάνουμε από κοινού με όλους τους πολίτες, τους φορείς, τις επιχειρήσεις, καταστήματα και όλες τις συλλογικότητες και ομάδες  της Ιεράπετρας. Δηλαδή με όλη την κοινωνία μας. Μπροστάρηδες θα είναι η Εκκλησία και ο Δήμος μας.  Η προσπάθεια αυτή αφορά την απόκτηση μιας πλήρους μονάδας ενδοσκοπήσεων για το Νοσοκομείο μας (γαστροσκοπήσεις – κολονοσκοπήσεις). 
Η διαπίστωση της αύξησης των νεοπλασιών και άλλων παθήσεων του πεπτικού σωλήνα, ξαναφέρνει στην επιφάνεια την μεγάλη ανάγκη της πρόληψης και της έγκαιρης αντιμετώπισης τους. Ενώ όμως διατίθεται η γνώση, η εμπειρία και η εξειδίκευση, δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί χωρίς την αγορά του απαιτούμενου εξοπλισμού. 
Για τον σκοπό αυτό διοργανώνεται κινητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας και όχι μόνον για την απόκτηση της μονάδας αυτής. Γνωρίζουμε ότι ο στόχος είναι πολύ μεγάλος γιατί το συνολικό κόστος της μονάδας ξεπερνάει τις 60. 000 ευρώ. Γνωρίζουμε επίσης όμως,  ότι ο στόχος είναι εφικτός , αν υπάρξει η συμμετοχή όλων μας στον ωραίο αυτό σκοπό. Ήδη τα «Πλαστικά Κρήτης» και άλλοι φίλοι από την Γερμανία κάλυψαν περίπου το ήμισυ του κόστους. Η υπόλοιπη προσπάθεια παραμένει στη δική μας συνεισφορά. 
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι  την  Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 από 9.00-13.00 το μεσημέρι διοργανώνεται  μεγάλος ραδιομαραθώνιος με τη συμβολή όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης μας και σας καλούμε να συμμετάσχετε. Αποφασίστηκε να γίνει στις  εγκαταστάσεις  των Ρ/Σ με τη σύμφωνη γνώμη όλων   και συγκεκριμένα:  9.00-10.00 π.μ. στον  ΗΧΩ,  10.00-11.00 στο ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΕΝΙΚΗ,  11.00-12.00 στο ΡΑΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙ και 12.00-13.00 στον ΠΛΑΝΕΤ, με κοινό δίκτυο και τις τέσσερις ώρες.  Παρακαλούμε να προσθέσετε τη δική σας οικονομική συμβολή και με τηλεφωνική  παρέμβαση σας  να γίνετε χορηγός και να ενημερώσετε τον κόσμο για τη σημασία της κοινωνικής συμμετοχής  στον όμορφο αυτό σκοπό. 
Με την πεποίθηση ότι ο στόχος θα επιτευχθεί και τα μηχανήματα θα εγκατασταθούν  σύντομα στο Νοσοκομείο μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.  Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους Ρ/Σ της Ιεράπετρας  για το αγκάλιασμα της δράσης αυτής και την άμεση ανταπόκρισή τους  στο κάλεσμά μας.
Υ.Γ. Θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση για εμάς, αν μας ενημερώνατε για την καλή σας πρόθεση στα τηλέφωνα 6946170755, 6944677119, 28420 25466.   
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
              Ο  Πρόεδρος                                                                 Ο Γραμματέας
       Ανδρέας Μαμαντόπουλος                                                 Μπάμπης  Κανάκης