Θ. Καλαντζάκης: «Ολοκληρώσαμε μια πλήρη ανακαίνιση του Κ.Α.Π.Η Ιεράπετρας»

9:47 π.μ. - Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
09:09 π.μ. - Τρί, 18/47/2018
Image: Θ. Καλαντζάκης: «Ολοκληρώσαμε μια πλήρη ανακαίνιση του Κ.Α.Π.Η Ιεράπετρας»

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στο Κ.Α.Π.Η.

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Ιεράπετρας (Κ.Α.Π.Η) επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μάνο Γεωργαλάκη και την Αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.
Κατά την εν λόγω επίσκεψη ο Δήμαρχος επιθεώρησε τις πρόσφατες εργασίες ανακαίνισης που υλοποιήθηκαν στο κτίριο και συζήτησε με τους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους για τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς. 
Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Ολοκληρώσαμε μια πλήρη ανακαίνιση του Κ.Α.Π.Η Ιεράπετρας με ποικίλες εργασίες και παροχές νέου εξοπλισμού προκειμένου να αναβαθμιστεί αισθητικά ο χώρος και να βελτιωθούν οι συνθήκες φιλοξενίας για τους εξυπηρετούμενους της δομής.
Το Κ.Α.Π.Η. Ιεράπετρας είναι μία εκ του συνόλου των δομών που λειτουργούν στον Δήμο Ιεράπετρας για τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση ατόμων τρίτης ηλικίας.
 Το Κ.Α.Π.Η., μαζί με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράπετρας (ΚΗΦΗ) και τα τέσσερα κοινωνικά προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» εξυπηρετούν συνολικά πάνω από 1.200 ωφελούμενους συνδημότες μας.
  Με τη λειτουργία των κοινωνικών αυτών δομών σε συνδυασμό και με τις δράσεις φροντίδας και υποστήριξης ηλικιωμένων και τα έργα και τις παρεμβάσεις στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Ιεράπετρας φροντίζουμε και εξασφαλίζουμε την αξιοπρεπή διαβίωση για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας στον Δήμου Ιεράπετρας.
Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ Ιεράπετρας για την πολύ αξιόλογη προσφορά στους ηλικιωμένους συνδημότες μας καθώς και τον κ. Γεωργαλάκη και την κα. Χατζημαρκάκη για τη βοήθεια και τη συνεχή στήριξη όλων των κοινωνικών δομών».