Θέματα υποδομών έθεσαν οι Αστυνομικοί του Λασιθίου στον Περιφερειάρχη

10:29 π.μ. - Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019
10:03 π.μ. - Δευ, 04/29/2019
Image: Θέματα υποδομών έθεσαν οι Αστυνομικοί του Λασιθίου στον Περιφερειάρχη

Η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στην προσπάθεια και θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία της αναλογεί

Την Τρίτη 02/04/2019 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο, παρουσία του Προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου, του Αντιπροέδρου ΒΑΜΒΑΣΑΚΗ Μιχαήλ και του Γενικού Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ της Ένωσής μας.
 
Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας και συνεργασίας, τον ενημερώσαμε ότι η Ένωσή μας, σκοπό έχει να προβεί στην αγορά επίπλων υλικοτεχνικού εξοπλισμού και άλλων αναγκών για τον νέο Αστυνομικό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου, ο οποίος θα μεταστεγαστεί σε νέο χώρο, στο εγγύς μέλλον, εξοπλισμός ο οποίος κρίνεται αναγκαίος για την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών που υπηρετούν εκεί, καθώς και των παρεχόμενων Υπηρεσιών στους πολίτες. Γι’ αυτό τον λόγο ζητήσαμε την οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια, ώστε να γίνει αρωγός στην προσπάθεια αυτή της Ένωσης. 
 
Ακόμα ενημερώθηκε ότι έχει βρεθεί οικόπεδο και εξελίσσονται οι διαδικασίες εκπόνησης μελέτης για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και ζητήθηκε η βοήθεια της Περιφέρειας για το σκοπό αυτό.
 
Ο κ. Περιφερειάρχης, αφού άκουσε με προσοχή τα όσα του τέθηκαν, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στην προσπάθεια μας και θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία της αναλογεί, για την δημιουργία του Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Τέλος συμφώνησε στο αίτημα μας σχετικά με την χορήγηση χρηματικού ποσού για την κάλυψη των αναγκών σε υλικοτεχνικού και άλλου εξοπλισμού του νέου Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ
 
 
Ο Γενικός Γραμματέας
Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ