Τηλεδιάσκεψη Κατσαγκόλη με μαθητικά συμβούλια και συλλόγους γονέων του Λασιθίου

8:35 π.μ. - Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021
08:11 π.μ. - Τρί, 09/35/2021
Image: Τηλεδιάσκεψη Κατσαγκόλη με μαθητικά συμβούλια και συλλόγους γονέων του Λασιθίου

Καθιερώνεται συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Διευθυντή της ΔΔΕ Λασιθίου, κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εκλεγμένων Δεκαπενταμελών μαθητικών συμβουλίων των μαθητικών κοινοτήτων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων, όπως και εκπροσώπων των Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων από όλη την ΠΕ Λασιθίου.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν από τους μαθητές και τους γονείς διάφορα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα, κατατέθηκαν οι αντίστοιχες προτάσεις και δόθηκαν από τον Διευθυντή οι σχετικές απαντήσεις όπως και η δέσμευση μεταφοράς των προτάσεων προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Από όλους τους συμμετέχοντες υπήρξαν θετικά σχόλια για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και ιδιαίτερα από τη μαθητική κοινότητα και τους γονείς και κηδεμόνες, διότι για πρώτη φορά πραγματοποιείται τέτοιου είδους συνάντηση με Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας. Η συνάντηση αποφασίστηκε να πραγματοποιείται εφεξής μια φορά τον μήνα, όπως ήδη έχει καθιερωθεί και με όλους τους Δ/ντές και Δ/ντριες των σχολικών μονάδων περιοχής ευθύνης ΔΔΕ Λασιθίου. Επίσης, από την επόμενη φορά θα κληθούν να συμμετέχουν και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων.

Τέλος, τη συνάντηση χαιρέτισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Καρτσωνάκης, συγχαίροντας τη ΔΔΕ Λασιθίου για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

hxonews