Θρίλερ στο Ηράκλειο - Μπήκε στο σπίτι και της πέρασε τη θηλιά στο λαιμό!

12:19 π.μ. - Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016
12:07 π.μ. - Πέμ, 21/19/2016
Image: Θρίλερ στο Ηράκλειο - Μπήκε στο σπίτι και της πέρασε τη θηλιά στο λαιμό!

Περιπέτεια για μάνα και κόρη σήμερα στο Ηράκλειο

Όταν περίπου στις 09:00 αντελήφθησαν έναν άγνωστο να έχει εισβάλλει μέσα στο σπίτι, στην περιοχή Καμαράκι στην πόλη του Ηρακλείου, απαιτώντας χρήματα και χρυσαφικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η μητέρα η οποία είναι συνταξιούχος, κοιμόταν στο ισόγειο του οροφοδιαμερίσματος, όταν μπήκε στο σπίτι ένας νεαρός. Της πέρασε ένα σκοινί στο λαιμό και απειλούσε να της κάνει κακό αν δεν του έδινε χρήματα και κοσμήματα. Η 17χρονη κόρη, η οποία βρισκόταν στον όροφο, άκουσε τον θόρυβο, και κατεβαίνοντας αντίκρισε τη μητέρα της με τη θηλιά στο λαιμό και τον άγνωστο να την έχει αρπάξει από τα μαλλιά. Επιδεικνύοντας μεγάλη ψυχραιμία η γυναίκα άρχισε τις "διαπραγματεύσεις" με τον ληστή και συμφώνησαν να του δώσει τα χρήματα από έναν κουμπαρά, όπως και έγινε. Ο δράστης αφού ξήλωσε τα καλώδια του τηλεφώνου, ώστε να μην ειδοποιηθεί η αστυνομία, έφυγε τρέχοντας από το σπίτι.
Η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές, μάλιστα το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από παρακείμενα καταστήματα θα αποκαλύψει την ταυτότητά του και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.