Θρίλερ στον αέρα για πτήση Αθήνα - Χανιά

1:43 μ.μ. - Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019
01:02 μ.μ. - Πέμ, 14/43/2019
Image: Θρίλερ στον αέρα για πτήση Αθήνα - Χανιά

Το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του προορισμό, τα Χανιά - Κι άλλες πτήσεις ακυρώθηκαν ενώ άλλες καθυστέρησαν

Τρόμος στον αέρα για δεκάδες επιβάτες το βράδυ της Τετάρτης οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Χανιά όμως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να προσγειωθεί.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για ένα καθιερωμένο δρομολόγιο το οποίο φτάνει από την Αθήνα στο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στις 22:20 κάτι, όμως, που δε συνέβη χτες.
 
Για αρκετή ώρα ο πιλότος προσπαθούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χανίων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πετούσε πάνω από την Κρήτη για περίπου μιάμιση ώρα. Ωστόσο, η κακοκαιρία και η έλλειψη ορατότητας δεν επέτρεψε στους επιβάτες να φτάσουν στον προορισμό τους.
 
Έτσι, μετά τη μεγάλη αυτή ταλαιπωρία, το συγκεκριμένο αεροσκάφος πήρε το δρόμο της επιστροφής και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ασφάλεια, στις 23:45.
 
Ακυρώθηκαν πτήσεις
 
Τα προβλήματα όμως συνεχίζονται για τον αερολιμένα Χανίων, καθώς λόγω της μειωμένης ορατότητας και των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δύο αεροσκάφη δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν το πρωί της Πέμπτης, ενώ ένα τρίτο πέταξε με μεγάλη καθυστέρηση
 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, μία πτήση που επρόκειτο να προσγειωθεί στο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στις 8:30, ακυρώθηκε. Αφετηρία ήταν η Αθήνα.
 
Το ίδιο συνέβη και με μία δεύτερη πτήση η οποία επρόκειτο να φτάσει στα Χανιά από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 8:40, όμως επίσης ακυρώθηκε.
 
Τέλος, επιβάτες που θα πετούσαν από τα Χανιά με προορισμό την Αθήνα στις 6:45, τελικά έφυγαν για την πρωτεύουσα στις 11:30.
 
Να σημειωθεί πως αεροπορική εταιρεία έβαλε μία έκτακτη πτήση από Αθήνα – Χανιά στις 16:50 προκειμένου να φτάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιβάτες στην Κρήτη οι οποίοι δεν τα κατάφεραν με τις προηγούμενες πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρο το νησί και δη τα Χανιά.
 
 
neakriti.gr