Θρήνος στην άσφαλτο της Κρήτης - πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό

5:48 μ.μ. - Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018
05:03 μ.μ. - Πέμ, 01/48/2018
Image: Θρήνος στην άσφαλτο της Κρήτης - πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό

Η Κρήτη θρηνεί τρεις ανθρώπους στους δρόμους της την 3η Ιανουαρίου του 2018

Δίνοντας δυστυχώς το έναυσμα να ξεκινήσει με τον πιο δυσάρεστο τρόπο η νέα χρόνια όσον αφορά τα τροχαία δυστυχήματα και τον "φονικό" Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού μας.

Τραγικός ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στο ύψος της Αγίας Πελαγίας στον ΒΟΑΚ.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο γυναίκες και ένας άντρας που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο της εθνικής οδού της Κρήτης.
 
Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων όταν το ένα εξ αυτών που κινούνταν από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο,συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, από αντίθετη κατεύθυνση, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
 
Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και δυο επιβαινόντων, στο ίδιο όχημα, δύο γυναικών και ενός άντρα, ενώ υπάρχουν και τραυματισμένα άτομα.  
 
Πληροφορίες που ήθελαν στο δυστύχημα να υπάρχει εμπλοκή και παιδιών επιβεβαιώνονται, καθώς στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε μια 16χρονη που μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο και επέβαινε στο αυτοκίνητο με τα άτομα που τραυματίστηκαν θανάσιμα.
 
Επίσης στο ίδιο όχημα ένα ακόμη άτομο που έχει τραυματιστεί σοβαρά, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.
 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης ο οδηγός και η συνοδηγός του ετέρου εμπλεκόμενου οχήματος που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Ο συνολικά αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 4.
 
Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο τάχιστα έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία, η Τροχαία του ΒΟΑΚ, όπως επίσης και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν εξαρχής πληροφορίες για εγκλωβισμένους.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπροστά από το όχημα που κατευθύνονταν από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο προπορεύονταν αυτοκίνητο στο οποίο και επέβαιναν άτομα από το συγγενικό περιβάλλον ενός εκ των επιβαινόντων.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως διασώστες του ΕΚΑΒ απεγκλώβισαν νεκρά δύο άτομα, τον οδηγό και συνοδηγό του οχήματος, και τη 16χρονη κοπέλα.
 
Από την άλλη, διασώστες της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν τον βαρύτατα τραυματισμένο άντρα και την τρίτη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

 
Πηγή: neakriti.gr