Τι αλλάζει στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου

7:48 μ.μ. - Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
07:12 μ.μ. - Κυρ, 17/48/2017
Image: Τι αλλάζει στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου

Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού υιοθετεί την πρόταση για σύσταση Γραφείου Υποστήριξης Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης

Αφορά στη σύσταση ξεχωριστής δομής τόσο για την στελέχωση με έμπειρο προσωπικό, όσο και για την καθημερινή υποστήριξη της επιβατικής και τουριστικής κίνησης του Αεροδρομίου, επιλύοντας μεταξύ άλλων και ζητήματα καθυστέρησης πτήσεων.
 
Σε  ανακοίνωση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκου Ηγουμενίδη τονίζονται τα εξής:

"Έχει επίσης ιδιαίτερη αξία η ρητή αναγνώριση στο ίδιο το σώμα του νομοσχεδίου ότι η λειτουργία Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού καθίσταται όχι απλά εύλογη, αλλά επιτακτική, ως οργανωτική μονάδα του Υπουργείου Τουρισμού στον δεύτερο μεγαλύτερο σε κίνηση αερολιμένα της χώρας.
 
Με άλλα λόγια, η ιστορική και τεράστια ευκαιρία της αύξησης επισκεπτών που καταγράφεται στο νησί μέσα από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» δεν αφήνεται στην τύχη της.
 
Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια με όλα τα αναγκαία έργα-βελτιώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο, αλλά και με την για πρώτη φορά πραγματική προώθηση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι.Η βελτίωση της ποιότητας του τουρισμού και της καθημερινότητας των επιβατών είναι προτεραιότητα μας". καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: ekriti.gr