Τι απάντησε ο Καλαντζάκης στην παράταξη Πανταζή για το τμήμα Φυσικοθεραπείας

10:11 π.μ. - Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020
10:04 π.μ. - Δευ, 27/11/2020
Image: Τι απάντησε ο Καλαντζάκης στην παράταξη Πανταζή για  το τμήμα Φυσικοθεραπείας

Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» στον Ηχώ 99,8

Έγγραφη ενημέρωση των ενεργειών του Δημάρχου Ιεράπετρας για την έναρξη λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Λασιθίου και του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΕΛΜΕΠΑ με έδρα την Ιεράπετρα είχε ζητήσει πρόσφατα η παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο επικεφαλής κ. Αργύρης Πανταζής είπε πως στην έγγραφη απάντηση που έλαβαν και ειδικότερα σε ότι αφορά στο Τμήμα Φυσικοθεραπέιας, αναφερόταν ότι ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ. Επίσης, οτι η επιτροπή που θα αξιολογήσει τους φακέλους για την αναστολή λειτουργίας τμημάτων που έχουν ανασταλεί, δεν έχει ακόμη συσταθεί, είπε ο κ. Πανταζής.

Σχολίασε στη συνέχεια ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζει σε ΦΕΚ προβλέπεται μόνο ποιος θα είναι ο πρόεδρος της επιτροπής που θα αξιολογήσει τους φακέλους των υπό αναστολή τμημάτων. Φαίνεται λοιπόν πως από την πλευρά της κυβέρνησης μπορεί να έχουν γίνει σωστά βήματα στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού όμως δεν θα πρέπει να σταματήσει η λειτουργία του κράτους. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο φάκελος για τη βιωσιμότητα των τμημάτων έπρεπε να κατατεθεί μέχρι τις 20 Απριλίου και δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει δοθεί παράταση και στο επιμέρους αυτό θέμα δεν υπήρξε κάποια απάντηση εκ μέρους του Δημάρχου.