Τι απάντησε στον Α. Πανταζή ο Αντιδήμαρχος Γ. Ασπραδάκης για τα έργα στην παραλία την αποψίλωση πρασίνου και τον Φάρο της Ιεράπετρας

6:55 μ.μ. - Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023
06:07 μ.μ. - Τετ, 12/55/2023
Image: Τι απάντησε στον Α. Πανταζή ο Αντιδήμαρχος Γ. Ασπραδάκης για τα έργα  στην παραλία την αποψίλωση πρασίνου και τον Φάρο της Ιεράπετρας

Στιγμιότυπα από την πρωινή εκπομπή του ΗΧΩ 99.8 Καλημέρα Λασίθι

«Η συμπόρευση μου με τον κύριο Γουλιδάκη αποδεικνύει την αγάπη μου για την πόλη μας και όχι την επιδίωξη να εκλεγώ Δήμαρχος» δήλωσε ο κύριος Αργύρης Πανταζής σήμερα στον ΗΧΩ FM.

Αναφερόμενος στις συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο της πόλης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η απουσία πρασίνου στο κέντρο της πόλης την καθιστά αδιάβατη μετά της 10:30 το πρωί, λόγω τον θερμοκρασιών που αναπτύσονται», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά ότι δεν υπάρχει στον Δήμο Ιεράπετρας Κανονισμός Πρασίνου.

Για το εν εξέλιξη έργο της δημιουργίας νέας παραλίας, σημείωσε ότι θα αποτύχει, με τους νότιους ανέμους να αποσύρουν τελικά την άμμο που έχει τοποθετηθεί.

Ακούστε αναλυτικά την τοποθέτηση του Α .Πανταζή 

Με τα έργα στην Ιεράπετρα να συνεχίζονται μέσα στην τουριστική σεζόν, δυσκολεύοντας τα εμπορικά καταστήματα, τους επαγγελματίες του τουρισμού καθώς και τα καταστήματα καφέ-εστίασης, θέλησε να κάνει παρέμβαση και ο Αντιδήμαρχος κύριος Ασπραδάκης παραδεχόμενος την καθυστέρηση σε κάποιες εργολαβίες.

Για την όχληση των έργων στην νέα παραλία, να δήλωσε ότι τα έργα ολοκληρώνονται. Κάνοντας αναφορά σε αυτά που δήλωσε ο κύριος Αργύρης Πανταζής, είπε ότι από θεσμικούς θα επιθυμούσε να μην εκφράζονται με απαξιωτικούς όρους για τα έργα και να περιμένει το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Φάρο είπε ότι αν και ο Δήμος Ιεράπετρας είχε όλες τις εγκρίσεις από την Υπηρεσία Φάρων, Επιτελείο Ναυτικού, Λιμεναρχείο Ιεράπετρας κ.ά, το έργο «κόλλησε» στην αρχαιολογία, σχετικά με τον χρωματισμό του και κάποιες άλλες μικρολεπτομέρειες, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρούν στις αλλαγές που σύστησε η Αρχαιολογία με σκοπό την δρομολόγηση του έργου.

Ακούστε αναλυτικά τον Αντιδήμαρχο