Τι αποκαλύπτει για την απειλητική επιστολή Κρητικός βουλευτής

6:53 μ.μ. - Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
06:03 μ.μ. - Τρί, 20/53/2018
Image: Τι αποκαλύπτει για την απειλητική επιστολή Κρητικός βουλευτής

Με αφορμή το Μακεδονικό απεστάλη στο Κοινοβούλιο

Απειλητική επιστολή απεστάλη προς το ελληνικό κοινοβούλιο και έλαβε στο mail του και Κρητικός βουλευτής .
 
 
Όπως αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης , στο mail αυτό οι άγνωστοι με αφορμή το Μακεδονικό υποστήριζαν ότι «ξεπουλούν την εθνική κυριαρχία». Διευκρινίζει ακόμη ότι ο ίδιος το εντόπισε στα mail του αλλά δεν γνωρίζει πόσοι ακόμη το έλαβαν και πως θα έπρεπε να έχει κινηθεί ήδη η Εισαγγελία αυτεπαγγέλτως.
 
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Δανέλλης μιλώντας στο neakriti.gr «είναι γελοίοι αυτοί οι τύποι και παράλληλα επικίνδυνο όλα αυτό. Προφανώς και δεν μας πτοεί και δεν φοβόμαστε απειλές τέτοιου τύπου , ούτε θα επηρεάσουν την κρίση και την άποψή μας. Είναι αδιανόητο σε μια δημοκρατία κάποιοι αχαρακτήριστοι τύποι να θεωρούν ότι μπορούν να επηρεάσουν τη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας και να χειραγωγήσουν. Μπορεί να αξιοποιηθούν από αυτούς που απεργάζονται την ασφάλεια της χώρας, φέρνοντας τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα σε στιγμές που υπάρχει όντως μια αυξανόμενη και κλιμακούμενη επιθετικότητα από την Τουρκία και η πρόκληση παθών στην κοινωνία κάθε άλλο παρά λειτουργεί πατριωτικά».
 
 Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα απειλητικές επιστολές και μάλιστα με σφαίρες έχουν δεχτεί υπουργοί μεταξύ των οποίων και ο κ.Κοτζιάς.