Τη Δευτέρα 16/7 το επόμενο μάθημα στο Αγροτικό Σχολείο Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας

12:20 μ.μ. - Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018
12:12 μ.μ. - Παρ, 07/20/2018
Image: Τη Δευτέρα 16/7 το επόμενο μάθημα στο Αγροτικό Σχολείο Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας

Με θέμα: Ψηφιακά Εργαλεία Επιχειρηματικής Οργάνωσης και Εξέλιξης “Digital tools for business management & growth

Το Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας - B.I.C. Κρήτης, στα πλαίσια του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας σας ανακοινωνει ότι θα πραγματοποιηθεί το 3ο μάθημα το οποίο θα διεξαχθεί αυτή τη Δευτέρα 16/7 και ώρες 10.00 - 14.00 σε ειδική αίθουσα σεμιναρίων του Β.Ι.C. Κρήτης, οδός Φιλοθέου Ά, 8 στην Ιεράπετρα, με θέμα:
 
“Ψηφιακά Εργαλεία Επιχειρηματικής Οργάνωσης και Εξέλιξης “Digital tools for business management & growth”
 
 
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
- Ψηφιακές πλατφόρμες και εργαλεία εξέλιξης της επιχείρησης – δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για τον αγρότη (παρουσίαση, δημιουργία λογαριασμού κ.α.), ψηφιακά εργαλεία συγκέντρωσης υλικού και ενημέρωσης.
- Δωρεάν εργαλεία επιχειρηματικής οργάνωσης όπως Google Drive, Calendar, Gmail, hangouts, Dropbox, Skype, Τrello κ.α..
- Social media και ο ρόλος τους στην επικοινωνία και την προώθηση (Facebook, Instagram,Youtube κ.α).
- Δωρεάν online προγράμματα για δημιουργία ψηφιακής παρουσίας επιχείρησης όπως Google sites, Wix, mailchimp, canva, e-shop creation κτλ.
-Δωρεάν εργαλεία διαχείρισης πελατολογίου.
 
 
Εισηγητές του 3ου σεμιναρίου είναι, οι, Κωνσταντίνος Βασσάκης - Co-Founder @ Bizrupt // Business Intelligence Analyst @ Mentionlytics, υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης και Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικής Ευφυϊας (e-Bi Lab) του ΤΕΙ Κρήτης, με εμπειρία στο Marketing και στην εξόρυξη γνώσης από δεδομένα. 
Ο κ. Βασσάκης, είναι Co-Founder και Organization Yang του Οργανισμού Bizrupt, ο οποίος με δράσεις όπως το Open Coffee Heraklion και το FUN Heraklion, στοχεύουν στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας καθώς και η καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας και συνεργασίας στο οικοσύστημα της Κρήτης. Ήταν Sponsorships Co-Manager στο TEDxHeraklion & Marketing Director του MEU Creta. Είναι TEDxSter και θερμός υποστηρικτής της δημιουργικότητας και καινοτομίας.
 
Ο δεύτερος εισηγητής είναι ο Γιάννης Μακρίδης - Web Developer @ Mentionlytics & Research Associate @ e-BI Lab, απόφοιτος του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με κατεύθυνση στην Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης (Management Information Systems) και υποψήφιος κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (MSc) «Πληροφορική και Πολυμέσα» του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με ειδίκευση στις Τεχνολογίες Λογισμικού και την Ανάπτυξη Εφαρμογών. 
 
Είναι επίσης Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικής Ευφυΐας (e-BI Lab) του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και παράλληλα εργάζεται ως προγραμματιστής στην εταιρεία Mentionlytics. 
Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου, πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών για κινητές συσκευές. Ερευνητικά του ενδιαφέροντα αποτελούν οι τομείς της ανάλυσης δεδομένων, η επιχειρηματική ευφυΐα και η μηχανική μάθηση.
 
Το B.I.C. Κρήτης προσκαλεί παραγωγούς και όχι μόνο, να τιμήσουν με την παρουσία τους εισηγητές του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας.
 
Δείτε περισσότερα για τα υπόλοιπα μαθήματα καθώς και το πρόγραμμα και την ύλη του Αγροτικού Σχολείου Τεχνολογίας & Επιχειρηματικότητας
 
Μπορείτε να κάνετε απευθείας την αίτηση σας εδώ: Αίτηση
 
Με εκτίμηση, 
 
Η ομάδα του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας - B.I.C. Κρήτης