Την πίτα του έκοψε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας

9:03 π.μ. - Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018
09:01 π.μ. - Παρ, 19/03/2018
Image: Την πίτα του έκοψε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας

Με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

Μέσα σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Ερυθρού Σταυρού η τελετή ευλόγησης και κοπής της Bασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.
O Πρόεδρος του τοπικού Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό για την πλούσια δράση του ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη για την παρουσία  και τη στήριξή του, αλλά και όλους του φορείς της πόλεως.
Ο κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στον Πρόεδρο και σε όλα τα στελέχη των Εθελοντών Σαμαρειτών και των Εθελοντριών Νοσηλευτριών, προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους. Επίσης, ο Σεβασμιώτατος εξήρε την προσφορά του Προέδρου κ. Ανδρέα Μαμαντόπουλου και όλων των μελών του Ε.Ε.Σ. για την προαγωγή της τοπικής μας κοινωνίας, επισημαίνοντας την αξία του εθελοντισμού στη δύσκολη εποχή μας, διαβεβαιώνοντας ότι η Ιερά Μητρόπολη αναγνωρίζει και στηρίζει το σπουδαίο και πανθομολογούμενο έργο του Ερυθρού Σταυρού της Ιεράπετρας και των φιλότιμων ανθρώπων του.
 
Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας παρέστησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Νταραράς, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας κ. Ιωάννης Παπαδάκης, ο κ. Νικ. Τζουμάκας και ο Γ. Χασιώτης από το Α.Τ. Ιεράπετρας και ο κ. Χαράλαμπος Κανάκης από το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ενώ παρευρέθηκαν και άλλοι εκπρόσωποι  τοπικών φορέων και συλλόγων και πολλοί φίλοι του Ερυθρού Σταυρού.
 
 
Πηγή: imis.gr