Την Τρίτη ομιλία του φορέα Ε.ΣΥ. στην Ιεράπετρα

1:01 μ.μ. - Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019
01:05 μ.μ. - Δευ, 20/01/2019
Image: Την Τρίτη ομιλία του φορέα Ε.ΣΥ. στην Ιεράπετρα

Ομιλίες του φορέα Ε.ΣΥ. στην Κρήτη εν όψει ευρωεκλογών

Ο πολιτικός φορέας του Έθνους μας, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ο οποίος συμμετέχει επίσημα στις Ευρωεκλογές, με απόφαση του Αρείου Πάγου, διοργανώνει ομιλίες σε κάθε πόλη της Κρήτης, και συγκεκριμένα την Δευτέρα 20 Μαΐου και ωρα 19:00 στην λίμνη Αγ. Νικολάου, την Τρίτη 21 Μαΐου και ωρα 20:00 στην πλατεία Ηρώων Ιεράπετρας, την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 20:00 στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου, την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 20:00 στο Ενετικό λιμάνι στην τοποθεσία της παλιάς αποβάθρας στο Ρέθυμνο, και την Παρασκευή 24 Μαΐου
και ώρα 20:00 στην πλατεία Κοτζαμπαση στα Χανιά.
 
Οι ομιλίες έχουν ελεύθερη είσοδο στους πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για τις θέσεις του πολιτικού φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
Είναι η ώρα που πλέον οφείλουμε όλοι να γίνουμε ενεργοί πολίτες, αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας μας εμείς οι ίδιοι, και να πάψουν να διαχειρίζονται αλλογενείς τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.
 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο μονόδρομος, για την ένωση όλου του Έθνους και για την ανοικοδόμηση της ανθρώπινης κοινωνίας. Γίνεται δε, αντιληπτό το γεγονός ότι μονο Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, έχει ήδη καταθέσει τις προγραμματικές δηλώσεις στον Άρειο Πάγο, καθώς και το ότι, όλοι οι υποψήφιοι έχουν δεσμευθεί συμβολαιογραφικά ότι θα εκτελέσουν μόνο ό,τι είναι προς όφελος του Ελληνισμού.
 
Καλούνται λοιπόν όλοι οι Έλληνες, όλοι οι Κρήτες, στις ομιλίες που θα λάβουν χώρα στις πόλεις του νησιού μας, να μας τιμήσουν διά της παρουσίας τους, και να ενεργοποιηθούν και οι ίδιοι, τιμώντας έτσι την μνήμη των προγόνων μας, που πολέμησαν με σθένος για την ελευθερία, και προασπίζοντας, το μέλλον των παιδιών μας όπως οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε.
 
 
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ