Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του τέως αντιδημάρχου Α. Παπαδοπετράκη

8:40 π.μ. - Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
08:03 π.μ. - Τετ, 15/40/2017
Image: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του τέως αντιδημάρχου Α. Παπαδοπετράκη

«Σε μια εποχή πού δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης ύπαρξης, μου κάνατε την τιμή να υπηρετήσω την συνολική συνειδητότητα, και την δημόσια διοίκηση από την θέση του αντιδημάρχου»

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Σε μια εποχή πού δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης ύπαρξης, μου κάνατε την τιμή να υπηρετήσω την συνολική συνειδητότητα, και την δημόσια διοίκηση από την θέση του αντιδημάρχου. 
Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον εκλεκτό και εκλεγμένο από όλους εμάς Δήμαρχο, για την τιμή και την ευκαιρία πού μου δόθηκε, να υπηρετήσω την πολιτεία του Δήμου μας. 
Σε όλους εσάς , πού αγκαλιάσατε κάθε προσπάθεια πού κατέβαλα με αγάπη και αυταπάρνηση , καθ όλη την διάρκεια της θητείας μου, εκφράζω από καρδιάς το μεγάλο ευχαριστώ πού ξεχειλίζει αυθόρμητα.
 Η αφοσίωση μου για την συνέχεια της προσπάθειας αναβίωσης και επαναφοράς στον δρόμο της ανάπτυξης, και της συνολικής ευδαιμονίας, όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και της χώρας εν γένει είναι δεδομένη. 
Η ενασχόληση μου με τα κοινά, ποτέ δεν είχε σκοπό την προσωπική μου προβολή ή το ιδιωτικό μου συμφέρον. Πάντα επίκεντρο των προσπαθειών μου ήταν είναι και θα είναι ες αεί, η συνολική ευδαιμονία και η συνεχής άνοδος του βιοτικού επιπέδου όλων των συμπολιτών μου, όλων των συνελλήνων. 
Οι σοβαρές παθογένειες του δημόσιου βίου, η απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και η ολοκληρωτική διάλυση κάθε κοινωνικής μέριμνας λόγω της τεχνητά επιβληθείσης οικονομικής δυσπραγίας στην Ελληνική κοινωνία, απαιτεί από όλους εμάς, συνεχή εγρήγορση και ολοκληρωτική αφοσίωση στην ανασύσταση της κοινωνικής συνοχής στον δημόσιο βίο της χώρα μας.
 Απαιτείται φαντασία και ενσυναίσθηση της ανθρώπινης φύσης, για να αναγεννηθεί το μοντέλο της συνολικής ευδαιμονίας, πού θα αποτελέσει τον στόχο της απαραίτητης αναγέννησης της κοινωνικής συνοχής και της εφαρμοσμένης πολιτικής . 
Οι λειτουργικοί στόχοι πού είναι στόχοι της σήμερα εφαρμοζόμενης πολιτικής έχουν αποτύχει παταγωδώς να δημιουργήσουν συνθήκες κοινωνικής ευδαιμονίας. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στην παγκόσμια επικαιρότητα , για να διαπιστώσει την ολοκληρωτική αποτυχία. 
Στόχος μας πρέπει να είναι η δημιουργία της νέας ενόρασης, που θα επαναφέρει την αισιοδοξία και το γέλιο την δημιουργικότητα και την ευδαιμονία πού πάντα ήταν αυτοσκοπός για τον αληθινό άνθρωπο. 
Οι  Έλληνες διαχρονικά καθορίζουν αυτούς τούς στόχους και πάντα οι στόχοι αλλοιώνονται από την ανθρώπινη μισαλλοδοξία και την απαράδεκτη εξουσιο- μανία των ολίγων, πού επιχειρούν την χειραγώγηση του ανθρώπινου γένους.
 Δηλώνω στρατιώτης της αναγέννησης και πολεμιστής της εφαρμογής της.  Άλλωστε ο στρατιώτης εκτελεί εντολές σαν τμήμα κάποιας αποστολής πού ίσως δεν γνωρίζει, ενώ ο πολεμιστής πάντα έχει απόλυτη και συνολική γνώση της αποστολής.
 Την αποστολή θα την καθορίσουμε όλοι οι Έλληνες συνολικά , και δεν μπορώ να την γνωρίζω. Δηλώνω ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. 
Μετά τον καθορισμό της αποστολής από όλους μας, υπόσχομαι να είμαι ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ πού απαιτείται για την επικράτηση της συνειδητότητας ΧΡΙΣΤΟΥ.
Και το <ΧΡΙΣΤΟΥ> δεν είναι η στενή θρησκευτική έννοια. 
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΣ.
Τέλος, εύχομαι από καρδιάς στον αντικαταστάτη μου  αντιδήμαρχο Δημοτικής ενότητας Μακρύ Γιαλού  Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη και σε όλους τους αντιδημάρχους μας  καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.