Το Crete For Life βοηθά τα παιδιά της Ιεράπετρας που έχουν ανάγκη

11:18 π.μ. - Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015
11:11 π.μ. - Τρί, 17/18/2015
Image: Το Crete For Life βοηθά τα παιδιά της Ιεράπετρας που έχουν ανάγκη

Με το μήνυμα «Δώστε φτερά στα παιδιά» ο σύλλογος «Crete For Life - Η Κρήτη δίνει Ζωή» ξεκινά μια εκστρατεία ενημέρωσης για την περίοδο από 1η Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου.

Crete For Life - Η Κρήτη δίνει Ζωή είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που δραστηριοποιείται τα τελευταία δέκα χρόνια στην πόλη της Ιεράπετρας, αλλά και εκτός αυτής με μοναδικό σκοπό την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.
 
Με κίνητρό μας αποκλειστικά την εθελοντική προσφορά προσφέρουμε σε ανηλίκους άμεση πρακτική βοήθεια που αφορά την κάλυψη αναγκών σε ένδυση, διατροφή, υγεία και σχολικά είδη. Παράλληλα, στόχος μας είναι η συμμετοχή τους σε ομάδες δραστηριοτήτων της πόλης μας (αθλητικούς και χορευτικούς ομίλους, εργαστήρια Τέχνης και σε κάθε άλλη ομάδα δράσης).
 
Για το λόγο αυτό θα λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή 690 799 2700 στην οποία θα μπορείτε να επικοινωνείτε είτε καλώντας είτε στέλνοντας μήνυμα, ώστε με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια να ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη του κάθε παιδιού.
 
Ταυτόχρονα, μπορείτε να επικοινωνείτε:
 στη σελίδα του facebook “Crete for life” στέλνοντας μήνυμα στο Inbox,
 στο email info@creteforlife.org,
 αλλά και στα στοιχεία επικοινωνίας της αρμόδιας ομάδας του συλλόγου (κ. Αδελίνα Καραντώνη, τηλ. 690 799 2700)
 
Η ανταπόκρισή μας θα είναι άμεση από τη στιγμή που θα εξασφαλίσουμε την κάλυψη της ανάγκης σας και η επαφή μας προσωπική και διακριτική.
 
«Δώστε φτερά στα παιδιά»
 
Αγαπητοί γονείς,
Απευθυνόμενοι ειδικά και πρωτίστως σε εσάς, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Γνωρίζουμε και βιώνουμε καθημερινά όλοι μας τις δυσκολίες και αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη για βοήθεια και υποστήριξη. Εξάλλου, ο καθένας μας προσωπικά είτε βρέθηκε, είτε βρίσκεται, είτε θα βρεθεί σε ανάλογη θέση. Με σεβασμό στην αξία της αλληλεγγύης και από ευγνωμοσύνη σε όσους μας στήριξαν προσφέρουμε με τη σειρά μας στα παιδιά τη δυνατότητα να πιστεύουν στις αξίες αυτές. Πιστεύουμε ακράδαντα πως η επένδυση σε κάθε παιδί είναι επένδυση όχι μόνο οικογενειακή, αλλά και κοινωνική. Θα είναι χαρά και τιμή μας να διευκολύνουμε τα βήματά του. Το δικό σας παιδί ίσως να είναι αυτό που στο μέλλον θα αντιπροσφέρει στον καθένα από εμάς. 
 
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι επιθυμούμε τη βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είτε πρακτική είτε ηθική.
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων τόσο για την πολύτιμη στήριξή σας όλα τα χρόνια της δράσης μας όσο και για την ευαισθησία σας, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα εκδηλώσετε και αυτή τη φορά, ο καθένας με το δικό τουξεχωριστό τρόπο.
 
Με εκτίμηση 
Crete For Life - Η Κρήτη δίνει Ζωή