Το «ευχαριστώ από καρδιάς» του Ηλία Καραγιάννη

10:45 π.μ. - Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018
10:06 π.μ. - Πέμ, 14/45/2018
Image: Το «ευχαριστώ από καρδιάς» του Ηλία Καραγιάννη

Την ερχόμενη εβδομάδα στη Λάρισα ο ποδοσφαιριστής του ΟΦ Ιεράπετρας

«Η αγάπη του κόσμου και τα μηνύματα συμπαράστασης, μου απάλυναν τον πόνο μου. Τους ευχαριστώ όλους και θα επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».
 
Στην άλλη άκρη της γραμμής ο μεγάλος άτυχος του τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής του κυπελλούχου ΟΦ Ιεράπετρας, ο Ηλίας Καραγιάννης. Το γήπεδο Κερατσινίου που διεξήχθη ο τελικός με τη Νίκη Βόλου, θα αποτελεί μια άσχημη ανάμνηση γι΄αυτόν, καθώς μόλις στο 2΄ υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης και σφαδάζοντας από τους πόνους, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Πειραιά, όπου και εγχειρίστηκε με επιτυχία.
 
«Ήταν μια κακή στιγμή, που δεν θέλω να θυμάμαι. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Χηνόπουλο για το ανθρώπινο ενδιαφέρον και την ανανέωση της συνεργασίας, τον Μανώλη Γεωργινέ που ήταν συνεχώς δίπλα μου, τον προπονητή Γιάννη Μάγγο, τους φίλους της Ιεράπετρας και όλους τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι μου αφιέρωσαν το Κύπελλο», επισήμανε ο Καραγιάννης, ο οποίος ανυπομονεί την ερχόμενη εβδομάδα να επιστρέψει στη Λάρισα για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους φίλους του.
 
 
 
eleftheria.gr