Το ευχαριστώ του νέου Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Γουλιδάκη

8:42 π.μ. - Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019
08:09 π.μ. - Δευ, 09/42/2019
Image: Το ευχαριστώ του νέου Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Γουλιδάκη

Οφείλω ένα από καρδιάς, μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Λασιθιώτες και τον Περιφερειάρχη

Στο Λασίθι, στο τόπο της καρδιάς μας, οφείλω ένα απο καρδιάς, μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εκτίμηση σας στο πρόσωπο μου,σε όλους τους πολίτες του Λασιθίου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο κος Γουλιδάκης και προσθέτει. Η δική σας εκτίμηση με έφερε σε αυτήν την θέση ευθύνης σήμερα. Ένα επίσης μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλω στον Περιφερειάρχη μας για την εμπιστοσύνη του δέκα χρόνια στο πρόσωπο μου.



Η επιλογή του σήμερα για το Λασίθι δεν ηταν εύκολη, μια που έχω την τιμή και ευκαιρία μαζί να έχω τρεις ιδιαίτερα καταξιωμένους κοινωνικά, συναδέλφους στην παράταξη μας. Θα καταβάλω μέχρις εξαντλήσεως των δυνατοτήτων μου, κάθε προσπάθεια με ανιδιοτέλεια να φανώ αντάξιος, της επιλογής σας αγαπημένοι μου Λασιθιώτες, και επίσης αντάξιος της εμπιστοσύνης, του Περιφερειάρχη μας.

Το Λασίθι έχει απόλυτη ανάγκη την συνεργασία όλων και σε αυτή την κοινή πορεία δεν περισσεύει κανείς. Εμείς οι 6 περιφερειακοί σύμβουλοι του Λασιθίου έχουμε ένα μόνο αντίπαλο, τα κοινά και γνωστά προβλήματα του Λασιθίου. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους στο περιφερειακό συμβούλιο, καλή κοινή πορεία, με δύναμη, σύνεση και υπευθυνότητα απ' όποια θέση βρεθούμε.