Το ευχαριστώ της Δέσποινας Γενειατάκη για την πρωτιά στις εκλογές του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας

3:31 μ.μ. - Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022
03:07 μ.μ. - Πέμ, 28/31/2022
Image: Το ευχαριστώ της Δέσποινας Γενειατάκη για την πρωτιά στις εκλογές του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας

Ενωμένοι για την επόμενη ήμερα

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 24ης Ιουλίου αναδεικνύοντάς με πρώτη σε σταυρούς προτίμησης.

Οφείλω να ομολογήσω πως αυτή και φορά αναμείχθηκα στην εκλογική διαδικασία, παρά την συναισθηματική φόρτιση λόγω του πρόσφατου θανάτου του συζύγου μου Γ. Γενειατάκη, ανταποκρινόμενη στην προτροπή η και «απαίτηση» πολλών καλών φίλων.

Οι εκλογές τελείωσαν.

Ήδη ξεκίνησε η επόμενη μέρα η οποία πρέπει να μας βρει ενωμένους, αποφασισμένους, να δουλέψουμε για το καλό του Οργανισμού, του οποίο αντικείμενο είναι το πολύτιμο, και συνήθως σε ανεπάρκεια, αγαθό του νερού. Αυτό αξιώνουν τα μέλη μας που απεχθάνονται τις προσωπικές ίντριγκες και τις κομματικές σκοπιμότητες.

Συνεπώς σε αυτόν το σκοπό, υπόσχομαι να δουλέψω και πάλι, όπως έχω μάθει συμβάλλοντας με τις μικρές μου δυνάμεις στην καλή λειτουργία του Οργανισμού, δηλαδή στην εξυπηρέτηση στον τομέα της άρδευσης των πολλών αναγκών των μελών του, που και αυτά δοκιμάζονται από τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής μας.

Πολλές ευχαριστίες!  Δέσποινα Γενειατάκη