Το ευχαριστώ του Α. Λιούσια σε γιατρούς και προσωπικό της κλινικής covid 19 του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

8:57 π.μ. - Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
08:04 π.μ. - Τετ, 21/57/2021
Image: Το ευχαριστώ του Α. Λιούσια σε γιατρούς και προσωπικό της κλινικής covid 19 του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Η λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αποτελεί υπόδειγμα δημόσιου Νοσοκομείου που τιμά την πόλη μας - Ευχαριστίες και προς τη Διοίκηση

Έχοντας πλέον αναρρώσει θέλω να ευχαριστήσω δημόσια από καρδιάς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό του Γ.Ν.- Κ.Υ. Ιεράπετρας αφού κατά τη νοσηλεία μου στην κλινική covid 19 διαπίστωσα εν τοις πράγμασι την άριστη επιστημονική επάρκεια, το ήθος, την υποστήριξη και την εξατομικευμένη φροντίδα προς τους ασθενείς, δημιουργώντας τους αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής covid 19 οι οποίοι με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, εφαρμόζουν αριστοτεχνικά την ιατρική και νοσηλευτική γνώση και φροντίδα, άμεσα και με αίσθημα ευθύνης.

Επίσης το βοηθητικό προσωπικό για το σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν με ευγένεια και επαγγελματισμό. Επισημαίνω ότι η οργάνωση , η καθαριότητα , η τάξη και η εν γένει λειτουργία του Νοσοκομείου αποτελούν υπόδειγμα δημόσιου Νοσοκομείου που τιμά την πόλη μας, σε μια εποχή που το Δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζεται και πιέζεται φοβερά.

Τέλος νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Νοσοκομείου καθώς οι άοκνες προσπάθειες της έχουν εξασφαλίσει και διατηρούν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για την πόλη μας.

Με εκτίμηση Λιούσιας Αστέριος