Το ευχαριστώ του Π. Σαρρή και το κάλεσμα στήριξης στον υποψήφιο Δήμαρχο Ιεράπετρας Γ. Γουλιδάκη

9:13 π.μ. - Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023
09:10 π.μ. - Τρί, 10/13/2023
Image: Το ευχαριστώ του Π. Σαρρή και το κάλεσμα στήριξης στον υποψήφιο Δήμαρχο Ιεράπετρας Γ. Γουλιδάκη

Με το χέρι στην καρδιά σας ζητώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας «Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το Μέλλον»

«Με το χέρι στην καρδιά σας ζητώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας «Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το Μέλλον» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Γιάννη Γουλιδάκη. Σε αυτήν μας την προσπάθεια σας θέλουμε «συνοδοιπόρους», αναφέρει στο μήνυμά του για το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Παναγιώτης Σαρρής, ευχαριστώντας όσους τον τίμησαν προσωπικά με την ψήφος τους. Απευθύνοντας κάλεσμα προς του συμπολίτες ώστε στον 2ο γύρο να στηρίξουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Γιάννη Γουλιδάκη.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κάθε ένα και την κάθε μία ξεχωριστά, για την αγάπη και την τιμή που μου κάνατε να στηρίξετε εμένα και την παράταξη μας στον έντιμο προεκλογικό αγώνα μας.

Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου και τους συνδημότες μας για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν στην διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας της πρώτης Κυριακής.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον επικεφαλής της παράταξης μας και υποψήφιο δήμαρχο κο Γιάννη Γουλιδάκη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Με έκανε κοινωνό του οράματος του για το μέλλον του δήμου μας, της πόλης μας και των χωριών μας.

Πιστεύω στον κο Γουλιδάκη, ο οποίος έχει αποδείξει την απέραντη αγάπη του για τον τόπο μας και την ικανότητα του να κάνει το όραμα πράξη!

Την ερχόμενη Κυριακή αποφασίζουμε για την ομάδα και τον άνθρωπο που θα διοικήσει τον τόπο μας, που θα διαχειριστεί το μέλλον του δήμου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Χρόνια που είναι καθοριστικά. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε οδηγοί και συνδημιουργοί ή ουραγοί των εξελίξεων και των αλλαγών που συμβαίνουν και θα συμβούν γύρω μας.

Την Κυριακή 15/10/2023 ψηφίζουμε όλοι για το μέλλον του Δήμου μας.

Με το χέρι στην καρδιά σας ζητώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας «Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το Μέλλον» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Γιάννη Γουλιδάκη. Σε αυτήν μας την προσπάθεια σας θέλουμε «συνοδοιπόρους».