Το ΚΚΕ για την επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Λασίθι

1:42 μ.μ. - Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020
01:06 μ.μ. - Τετ, 10/42/2020
Image: Το ΚΚΕ για την επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Λασίθι

Καμιά εμπιστοσύνη στις εξαγγελίες του υπουργού περιβάλλοντος και ενέργειας Κ.Χατζηδάκη δεν μπορούν να έχουν οι Λασιθιώτες, τόσο για το υπαρκτό ζήτημα με τη «Χρυσή» όσο και το με το ζήτημα των ΑΠΕ

Την προστασία του περιβάλλοντος και την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των λαϊκών οικογενειών δεν μπορεί να εγγυηθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, που βαδίζοντας στον ίδιο δρόμο με την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ πρόσφατα ψήφισε τον περιβαλλοντοκτόνο νόμο που δίνει βορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα της λεγόμενης «πράσινης οικονομίας» τα βουνά, δάση, νησιά και τις παραλίες του τόπου μας!

Αυτή είναι η κοινή ευρωενωσιακή στρατηγική της "πράσινης ανάπτυξης", που από κοινού στηρίζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Στα πλαίσια αυτής κερδίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι ενώ χαμένοι θα είναι οι εργαζόμενοι στον κλάδο της ενέργειας μαζί με την λαϊκή οικογένεια, που θα πληρώνει πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα και θα βρίσκει με το σταγονόμετρο ελεύθερο χώρο πρασίνου και παραλίας.

Η δίκαιη αγανάκτηση του λαού για την αντιλαϊκή και αντιπεριβαλλοντική πολιτική της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βαδίσει χέρι-χέρι με την ανατρεπτική πρόταση του ΚΚΕ για:

-Φθηνή παροχή ενέργειας

-Ασφάλεια των κατοίκων & του περιβάλλοντος

-Μείωση του βαθμού ενεργειακής εξάρτησης από τα εισαγόμενα καύσιμα

-Ανάπτυξη των βιομηχανικών κλάδων και της έρευνας σε αυτόν τον τομέα

-Κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων στον κλάδο της ενέργειας.

ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ