Το Κ.Κ.Ε για την κινητοποίηση των κατοίκων της Ιεράπετρας για την υπεράσπιση της Υγείας

7:38 μ.μ. - Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021
07:07 μ.μ. - Παρ, 30/38/2021
Image:  Το Κ.Κ.Ε  για την κινητοποίηση των κατοίκων της Ιεράπετρας για την υπεράσπιση της Υγείας

Η ανακοίνωση

Κλιμάκιο της Κ.Ο.Β. Ιεράπετρας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κοκοσάλη Ανδρέα, μέλος της Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ παραβρέθηκε και χαιρέτισε στην μαζική κινητοποίηση των κατοίκων της Ιεράπετρας μπροστά στο νοσοκομείο της πόλης την Παρασκευή 30 Ιουλίου για την υπεράσπιση της Υγείας του λαού και ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους συλλόγους του, συνολικά το Λασιθιώτικο λαό να παλέψουν ενάντια στις πολιτικές που εμπορευματοποιούν την υγεία και στα σχέδια συγχωνεύσεων-κλεισιμάτων κλινικών και νοσοκομείων σε όλο το νομό, με ταυτόχρονη ενίσχυση όλων των νοσοκομείων και των ΚΥ με μαζικές προσλήψεις υγειονομικών και μονιμοποιήσεις όλων των συμβασιούχων, κάλυψη των αναγκών σε εξοπλισμό!

Το ΚΚΕ στηρίζει τις διεκδικήσεις των σωματείων των εργαζομένων και άλλων μαζικών φορέων για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, καθολικό πρόγραμμα δημόσιου και δωρεάν εμβολιασμού, με ουσιαστική ενημέρωση, πλήρη προληπτικό έλεγχο και σταθερή παρακολούθηση του εμβολιασμού, ενάντια στην κυβέρνηση που ενισχύει με την πολιτική της το φόβο, τη σύγχυση και τον ανορθολογισμό

Αυτή είναι η μόνη λύση που ανταποκρίνεται στην ανάγκη των δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων και κατοίκων του Λασιθίου για δημόσια και δωρεάν Υγεία.

            Το ΚΚΕ μαζί με τους εργαζόμενους της περιοχής, με τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες, θα είναι κι αυτή τη φορά στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

30 Ιουλίου 2021

Το Γραφείο Τύπου