Το ΚΚΕ παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του στην Ιεράπετρα

10:29 π.μ. - Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019
10:10 π.μ. - Παρ, 04/29/2019
Image: Το ΚΚΕ παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του στην Ιεράπετρα

Παρουσία του Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης και Μαρίας Κοτσυφάκη, δημοτική σύμβουλος της ΛΑ.ΣΥ και υποψήφια Δήμαρχος Ιεράπετρας

Η Κ.Ο.Β. Ιεράπετρας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση την Τετάρτη 10 Απριλίου 18:30μμ, στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ της Ιεράπετρας με θέμα: "Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019. Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά".
 
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και θα χαιρετίσει η Μαρία Κοτσιφάκη δημοτική σύμβουλος της ΛΑ.ΣΥ και υποψήφια Δήμαρχος Ιεράπετρας.
 
Η κ. Κοτσυφάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την εκδήλωση. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία της 6ης Απριλίου, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα, να γίνονται τα απαιτούμενα έργα και καθαρισμοί ρεμάτων, ώστε να προλαμβάνονται δύσκολες καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Σημείωσε ότι θα πρέπει να δοθεί άμεσο βοήθημα στους πληγέντες, να γίνει αποκατάσταση του οδικού δικτύου, πρότεινε την απαλλαγή των πληγέντων από δημοτικά τέλη κ.α. Για το θέμα θα καταθέσουν επερώτηση στη Βουλή.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κας Κοτσυφάκη: