Το Nana Princess ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς με πιστοποίηση «Covid Shield» από την TÜV AUSTRIA

10:54 π.μ. - Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020
10:09 π.μ. - Πέμ, 03/54/2020
Image: Το Nana Princess ένας από τους ασφαλέστερους προορισμούς με πιστοποίηση «Covid Shield» από την TÜV AUSTRIA

Μια ακόμα επιτυχημένη τουριστική σεζόν διανύει το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη

- High επίπεδο πιστοποίησης, για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης

- Λήψη αυστηρών μέτρων κατά του Covid-19

- Ασφαλής υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών

Μια ακόμα επιτυχημένη τουριστική σεζόν διανύει το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη, το οποίο αποτελεί μια από τις πιστοποιημένες με το σχήμα «Covid Shield», της TÜV AUSTRIA, ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας. Το σχήμα πιστοποίησης συμπληρώνει μια σειρά από βραβεύσεις για το 5άστερο ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα το κατατάσσει ανάμεσα στους ασφαλέστερους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι.

hxonews

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του ξενοδοχείου από την έναρξη λειτουργίας του έχει διασφαλίσει τη λήψη αυστηρών μέτρων σε όλους τους κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους, με σκοπό την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του Covid-19. Με πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση της ιδιωτικότητας και την παροχή μιας άνετης διαμονής για όλους τους επισκέπτες του, το Nana Princess προχώρησε επίσης φέτος σε προσαρμογή των ήδη υπάρχοντων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών της πολυβραβευμένης ομάδας του Royal Wellness Club και των χώρων εστίασης.

hxonews

Στο πλαίσιο αυτό και υπό την επίβλεψη της TÜV AUSTRIA το Nana Princess έχει αποσπάσει επίπεδο πιστοποίησης high για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης. Το σχήμα αυτό, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την παγκοσμίου κύρους εταιρεία Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων, στοχεύει στη στήριξη και προώθηση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, διασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια των ταξιδιωτών σε διεθνή κλίμακα.

hxonews

Nana Princess

Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α. Ε., έχει προσθέσει στη δυναμική του νησιού 112 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια εκπληκτική ιδιωτική παραλία, εσωτερική πισίνα, εξωτερικές πισίνες, τελευταίας τεχνολογίας spa και γυμναστήριο καθώς και έξι διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό.

hxonews

Όμιλος Καράτζη Α. Ε.

Ο Όμιλος Καράτζη διαθέτει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον διεθνή επιχειρηματικό κλάδο και το ξενοδοχείο Nana Princess είναι το δεύτερο εγχείρημα φιλοξενίας που συμπεριλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιό του. Με στόχο να δημιουργήσει μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη, το Nana Princess συμπληρώνει το εμβληματικό Nana Golden Beach, και έχει μετατραπεί στο νούμερο ένα πολυτελή προορισμό της Κρήτης.