Το Νηπιαγωγείο Κεντριού επισκέφτηκε το Δημαρχείο Ιεράπετρας

9:46 μ.μ. - Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
09:03 μ.μ. - Πέμ, 22/46/2018
Image: Το Νηπιαγωγείο Κεντριού επισκέφτηκε το Δημαρχείο Ιεράπετρας

Για να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού

 
Σήμερα Παγκόσμια ημέρα του νερού και τα παιδιά Νηπιαγωγείου Κεντριού μαζί με τον Καρδένιο, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της πόλης μας για να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες που δημιούργησαν μαζί με άλλα 20 σχολεία από το eTwinning έργο «Ένας δράκος με γυαλιά ψάχνει καθαρά νερά» για το έντονο πρόβλημα της λειψυδρίας! 


 
Συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της πόλης Κ. Καλαντζάκη, τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Λουτσέτη και την αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ρουμελιωτάκη. Μοίρασαν φυλλάδια στους υπαλλήλους και αφίσες. 


 
Στη συνέχεια φωνάζοντας συνθήματα για το νερό πήγαν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και μοίρασαν περίπου 100 φυλλάδια μαζί με αφίσες στους περαστικούς και στα μαγαζιά ενημερώνοντάς τους για τη σωστή χρήση του νερού !!!
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τον ενθουσιασμό που έδειξαν ενημερώνοντας τον κόσμο της Ιεράπετρας !! Μας έκαναν περήφανες !!


 
Ευχαριστώ και όλους τους εκπαιδευτικούς και παιδιά του έργου για την οργάνωση όλης της δράσης με τον σχεδιασμό αφίσας, τρίπτυχου φυλλαδίου και ραδιοφωνικού σποτ!

 
Ευχή μας είναι η αντιμετώπιση της υπόθεσης ΝΕΡΟ – ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΙ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ με υπευθυνότητα και σεβασμό από όλους !!!