Το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ για την μετά κορωνοϊό εποχή παρουσίασε ο Μ. Θραψανιώτης - video

2:49 μ.μ. - Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020
02:06 μ.μ. - Τετ, 17/49/2020

Ο Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ περιόδευσε στην Ιεράπετρα

Περιοδεία στην Ιεράπετρα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη. Στο πλαίσιο της περιοδείας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της Ιεράπετρας στο Δημαρχείο στις 10.00 π.μ. και στη συνέχεια είχε επίσκεψη στον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας στις 11.00 π.μ. Στις 12.00 το μεσημέρι πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας στα γραφεία του συλλόγου και ακολούθησε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Ιεράπετρας στον 1ο όροφο, στην αίθουσα Μικρή Μελίνα, για την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Μένουμε όρθιοι.

hxonews

Ανέλυσε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που ως σύνθημα έχει Μένουμε Όρθιοι με αναφορές στην υγεία, τον τουρισμό, την εστίαση, τις επιχειρήσεις, τον αγροτικό τομέα κλπ. Τονίζοντας οτι είναι ένα πρόγραμμα υλοποιήσιμο στήριξης της κοινωνίας και των εργαζομένων. Τόνισε πως δεν είναι ένα προεκλογικό πρόγραμμα και βασίζεται σε μια διαφορετική λογική από αυτή που ακολουθεί η κυβέρνηση.

hxonews

Το απόγευμα της Τετάρτης 17.06 θα ακολουθήσει περιοδεία στο παραλιακό μέτωπο για συναντήσεις με τους επαγγελματίες εστίασης της πόλης, έτσι ώστε να ακουστούν από κοντά τα προβλήματα τους και να ενημερωθούν για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων.

*VIDEO με αποσπάσματα από την συνέντευξη τύπου