Τον Νοέμβριο ο Πρύτανης του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης στην Ιεράπετρα

11:54 π.μ. - Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
11:10 π.μ. - Τετ, 23/54/2019
Image: Τον Νοέμβριο ο Πρύτανης του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης στην Ιεράπετρα

Προκειμένου να ξεναγηθεί στις υποδομές όπου στεγαζόταν το ΤΕΙ Ιεράπετρας

Με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Νικόλαο Κατσαράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.
 
Ο Δήμαρχος προκάλεσε τη συνάντηση αυτή προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις για τη λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας στον Δήμο Ιεράπετρας.
 
Κατά τη συνάντηση ο κ. Κατσαράκης επεσήμανε ότι το πανεπιστήμιο στηρίζει τη λειτουργία όλων των τμημάτων που ορίζει η νομοθεσία με προϋπόθεση την ύπαρξη των απαραίτητων υποδομών και καθηγητικού προσωπικού.
 
Επιπλέον ο Πρύτανης αποδέχτηκε τη πρόσκληση του Δημάρχου για επίσκεψη στην Ιεράπετρα το Νοέμβριο προκειμένου να ξεναγηθεί στις υποδομές όπου στεγαζόταν το ΤΕΙ Ιεράπετρας. 
 
Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:
 
«Με τις προσπάθειές μας και τις πιέσεις τόσων χρόνων έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την Ιεράπετρα εντός των υπουργικών αποφάσεων για λειτουργία τμήματος στον Δήμο μας.
 
Όμως τη Δημοτική μας αρχή την αφορούν μόνο οι πράξεις. Ο νόμος πρέπει να τηρηθεί και εντός σύντομου διαστήματος να είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε τους φοιτητές φυσικοθεραπείας στην πόλη μας».