Τουρκία: Παραλίγο «βουτιά» στην θάλασσα για επιβατικό αεροπλάνο [Βίντεο]

6:32 μ.μ. - Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018
06:01 μ.μ. - Κυρ, 14/32/2018
Image: Τουρκία: Παραλίγο «βουτιά» στην θάλασσα για επιβατικό αεροπλάνο [Βίντεο]

Ένα αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο κατά την προσγείωσή του χθες Σάββατο το βράδυ στη βόρεια Τουρκία και γλίστρησε σ΄ έναν γκρεμό

Σταματώντας λίγα μέτρα από τη θάλασσα, όπως φαίνεται στις εντυπωσιακές εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι 162 επιβάτες και τα έξι μέλη του πληρώματος αυτού του αεροπλάνου της Pegasus Airlines, το οποίο ερχόταν από την Αγκυρα για να προσγειωθεί στην Τραπεζούντα, απομακρύνθηκαν χωρίς πρόβλημα από το αεροσκάφος και δεν υπήρξαν τραυματίες, ανακοίνωσε η εταιρεία.


Οι εικόνες που μετέδωσε το CNN Turk δείχνουν το αεροπλάνο να έχει σταματήσει επικίνδυνα στον γκρεμό ο οποίος καταλήγει στη Μαύρη Θάλασσα. Άλλες εικόνες του πρακτορείο Dogan δείχνουν καπνό να βγαίνει από το αεροπλάνο. Τα αίτια του ατυχήματος είναι προς το παρόν άγνωστα, ανακοινώθηκε από το γραφείο του κυβερνήτη της περιφέρειας. Μία από τους επιβάτες, η Φατμά Γκορντού, περιέγραψε στο πρακτορείο Ανατολή τον πανικό των επιβατών. «Αρχίσαμε να γέρνουμε στη μια πλευρά και μετά προς τα εμπρός. Επικράτησε πανικός, ο κόσμος φώναζε, ούρλιαζε», είπε. Το αεροδρόμιο, το οποίο έκλεισε μετά το ατύχημα, επαναλειτούργησε σήμερα το πρωί.
 
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ