Τουρίστρια σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

3:30 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
03:05 μ.μ. - Πέμ, 23/30/2024
Image: Τουρίστρια σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα στον ΒΟΑΚ

Στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής ενώ κλήθηκαν αστυνομία, ΕΜΑΚ και ΕΚΑΒ

Σε τραγωδία μετατράπηκαν οι διακοπές για μια παρέα τουριστριών στην Κρήτη, όταν η μία από τις τρεις έχασε τη ζωή της πέφτοντας στο κενό από γέφυρα του ΒΟΑΚ.

Το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό είναι στη γέφυρα Αποσελέμη, κοντά στο τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το neakriti.gr, η κοπέλα προσπάθησε να βγάλει σέλφι, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας.

Έτσι, πηγές αναφέρουν ότι η παρέα είχε σταματήσει για μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως η άτυχη νεαρή φέρεται να έχασε την ισορροπία της, να παραπάτησε και να βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα τον αδόκητο χαμό της.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, η νεκρή είναι ελληνικής καταγωγής και εξετάζεται η πράξη αυτοχειρίας. Κάποιοι κάνουν λόγο για 17χρονη, ωστόσο όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, όπως η ταυτότητα της νεκρής και οι συνθήκες θανάτου

Διερχόμενοι κάλεσαν άμεσα τις αρχές και στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ανέσυραν πολύ γρήγορα από τον γκρεμό την κοπέλα, χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς επίσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και ιατροδικαστής.

Σε κατάσταση σοκ είναι οι δύο φίλες της.