Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι, κλινικά νεκρή η μητέρα του μετά από φωτιά

9:41 π.μ. - Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017
09:08 π.μ. - Τετ, 02/41/2017
Image: Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι, κλινικά νεκρή η μητέρα του μετά από φωτιά

Η φωτιά εκδηλώθηκε στο σαλόνι του σπιτιού τους - Το παιδί βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό του - Και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τους πυροσβέστες

Τραγωδία στην Κατερίνη, καθώς ένα εννιάχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι, όπου βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του. Η 45χρονη γυναίκα θεωρείται από τους γιατρούς κλινικά νεκρή. 
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:24 το βράδυ, στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίστασης. Πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν στο σημείο. Η φωτιά δεν είχε επεκταθεί ωστόσο τους χώρους είχαν καλύψει πυκνοί καπνοί. Αρχικά εντοπίστηκε η μητέρα και λίγο αργότερα η κορούλα της οι οποίες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.
 
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, πιθανώς από ξεχασμένο τσιγάρο, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες.
 
Ο πυκνός καπνός όμως έκανε μάνα και κόρη να χάσουν τις αισθήσεις τους, αν και δεν βρίσκονταν καν στον ίδιο χώρο: Η μητέρα βρισκόταν την ώρα της φωτιάς στο σαλόνι, ενώ το παιδί κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο.
 
Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να παραλάβει μάνα και κόρη:
 
 
Πηγή: protothema.gr