Τρέλαναν τους αστυνομικούς στις ερωτήσεις

11:28 π.μ. - Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016
11:10 π.μ. - Πέμ, 13/28/2016
Image: Τρέλαναν τους αστυνομικούς στις ερωτήσεις

Μαθητές του 2ου δημοτικού Ιεράπετρας παρακολουθούν ένα ξεχωριστό μάθημα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και μαθαίνουν για την σωστή οδική συμπεριφορά

Σε ρόλο δασκάλου ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ιεράπετρας κ. Ν. Τζουμάκας  μαζί με συναδέλφους αστυνομικούς είχαν την ευκαιρία να μάθουν στα παιδιά του 2ου Δημοτικού σχολείου Ιεράπετρας βασικούς κανόνες για τη σωστή οδική συμπεριφορά. Οι μαθητές  βρέθηκαν στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της πόλης και έμαθαν χρήσιμες πληροφορίες για  ασφαλή οδήγηση αλλά και τις υποχρεώσεις τους ως συνεπιβάτες ενός οχήματος καθώς και ως πεζοί . Έμαθαν για τη σημασία να φορούν κράνος και ζώνη και να σέβονται τους κώδικες οδικής κυκλοφορίας. Τα παιδιά είχαν πολλές απορίες και τρέλαναν τους αστυνομικούς στις ερωτήσεις. 
Η δράση ήταν μια συνεργασία μεταξύ  Σχολικής επιτροπής α/βαθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας , Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου , Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας , 2ου δημοτικού σχολείου Ιεράπετρας,  στο πλαίσιο σειράς δράσεων που διοργανώνονται από τη σχολική επιτροπή όμως μας μετέφερε  ο πρόεδρος της κ. Ηλίας Νταραράς λέγοντας ακόμη ότι θα ακολουθήσουν και άλλες για τους μαθητές της περιοχής.