Τριήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ από τον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Ανατολής

10:12 π.μ. - Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017
10:08 π.μ. - Κυρ, 06/12/2017
Image: Τριήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ  από τον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Ανατολής

Ηλιόκαλες Διαδρομές - 20-21-22 Ιουλίου 2017

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος κα Κούλα Αγγελάκη γράφει  σχετικά με το περιεχόμενο των εκδηλώσεων καλώντας τον κόσμο να παραβρεθεί.
 
 
 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
 
«Ηλιόκαλες Διαδρομές»
Τριήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ 20-21-22 Ιουλίου 2017
 
Με την ευκαιρία των επίσημων εγκαινίων της έκθεσης του φωτογραφικού αρχείου Μιχάλη Αγγελάκη
 
Κατανοώντας την αγωνία και το ενδιαφέρον των μελών μας για το μέλλον του αρχείου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση του οράματός μας και να παραδώσουμε στην Ανατολή και τους ανθρώπους της ένα αληθινό κόσμημα, ακριβή παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. 
 Το φωτογραφικό αρχείο του αείμνηστου Μιχάλη Αγγελάκη είναι γνωστό ότι το απέκτησε ο σύλλογος μας με δωρεά της κ. Μαρίας Λιοκάλου, τον Μάιο του 2013 και για την πράξη της αυτή έχει επίσημα τιμηθεί στα Τελήματα του ίδιου έτους. 
Έκτοτε, έχουμε συμμετάσχει σε φωτογραφικές εκθέσεις του δήμου μας και έχουμε παρουσιάσει τυπωμένο και ηλεκτρονικό τμήμα του αρχείου, σε ετήσια βάση, σε πολλές από τις κεντρικές μας εκδηλώσεις. 
Από της αναλήψεως του παρόντος συμβουλίου, τον Σεπτέμβριο του 2016, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων συμβουλίων, αναλυτικά συζητήσαμε τον τρόπο της επίσημης παρουσίασης του αρχείου, αφού είχε ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του, και ορίσαμε τριήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ που θα πλαισιώσει την έκθεση του φωτογραφικού υλικού, το τελευταίο 10ημερο του Ιουλίου 2017, στην ετήσια κεντρική μας εκδήλωση.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους μας και τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε για το ποθούμενο αποτέλεσμα. 
Σας καλούμε να παραβρεθείτε στις εκδηλώσεις μας με τη χορωδία του Δήμου μας, τη χορευτική ομάδα του συλλόγου μας, το βιολάτορα Βαγγέλη Βαρδάκη και τους συνεργάτες του, και τις παράλληλες δράσεις μας στις «Ηλιόκαλες Διαδρομές», με αναφορά στον Ολόκαλο, τον Νταμιλά, τη φύση και τα βότανά της, τις ομορφιές της και τα κρυμμένα Μινωικά μονοπάτια της. 
Ανατολή 20-21-22 Ιουλίου 2017.
 
Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος 
ΚούλαΑγγελάκη 
 Η γραμματέας 
 Μαρία Σαρρή-Λουτσέτη