Τσάκωσαν οι αστυνομικοί τους κλέφτες που άρπαξαν χρηματικό ποσό από τη γιαγιά στη Γρα Λυγιά

9:43 π.μ. - Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
09:01 π.μ. - Δευ, 23/43/2017
Image: Τσάκωσαν οι  αστυνομικοί  τους κλέφτες που άρπαξαν χρηματικό ποσό από τη γιαγιά στη Γρα Λυγιά

Συνελήφθησαν το Σάββατο στο Ηράκλειο τέσσερα μέλη της οικογένειας των Ρομά

Μετά  από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών διαπιστώθηκε ότι είναι εκείνοι που έκλεψαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής 80χρονη ηλικιωμένη αγρότισσα στον οικισμό της Γρα Λυγιάς Ιεράπετρας.
 
Πρόκειται για τρεις 20χρονους και έναν 64χρονο οι οποίοι εντοπίστηκαν από τα στοιχεία που έδειξε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης παρακείμενης οικίας όταν διαπίστωσαν ποιος ήταν ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και ο τύπος του βαν με το οποίο κινούνταν στην ανατολική Κρήτη προφασιζόμενοι τους πλανόδιους πωλητές λευκών ειδών
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας έστειλαν όλα τα στοιχεία που βρήκαν από το υλικό της κάμερας στο αντίστοιχο τμήμα Ασφάλειας Ηρακλείου και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί του Ηρακλείου εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερεις δράστες.
Κατά το διάστημα της προανάκρισης ο ένας λύγισε και ομολόγησε την πράξη τους ενώ οι άλλοι τρεις αρνούνται την κατηγορία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα 400 από τα 600 ευρώ που είχαν κλέψει από το σπίτι της ηλικιωμένης. Τα χρήματα κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην  80χρονη.
 
Οι  τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, και αναμένεται να δικαστούν  με την αυτόφωρη διαδικασία.
Με πληροφορίες από neakriti