Τσικαλουδάκη: Νόμιμη η Γενική Συνέλευση - Αντικαταστάθηκαν τα παραιτηθέντα μέλη του Δ.Σ.

9:29 π.μ. - Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
09:01 π.μ. - Τρί, 21/29/2020
Image: Τσικαλουδάκη: Νόμιμη η Γενική Συνέλευση - Αντικαταστάθηκαν τα παραιτηθέντα μέλη του Δ.Σ.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Συμπληρώθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας μετά και την επαναληπτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Η κα Κατερίνα Τσικαλουδάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας πως προσήλθε κόσμος ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει ο σύλλογος να συνεχίσει και να μην προκηρυχθούν εκ νέου εκλογές. Έτσι προχώρησαν οι διαδικασίες και εκλέχθηκαν τα τρία μέλη που καλύπτουν τις θέσεις των 3 εκ των 4 παραιτηθέντων μελών. Η τέταρτη θέση έχει ήδη καλυφθεί από τον επιλαχών.

Σε ότι αφορά το δικαστήριο της 7ης Φλεβάρη ανέφερε ότι έχει κατατεθεί ένσταση για τη νομιμότητα του Δ.Σ. και το θέμα πήρε τη δικαστική οδό. Η απόφαση του δικαστηρίου όποια και εάν προκύψει θα είναι σεβαστή. Εμείς όμως εκτιμάμε ότι το Δ.Σ. είναι νόμιμο και μπορεί να συνεχίσει το έργο του, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.

Πρόσθεσε πως τα νέα πρόσωπα στου συμβουλίου είναι οι Γιώργος Δελημπαλταδάκης, Μιχαλάκης Στέλιος, Καρτσομιχελάκης Μανώλης. Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ. για να συσταθεί σε σώμα και να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις γιατί τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο είναι πολλά και σοβαρά.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη της κας Τσικαλουδάκη: