Τσιόδρας: Η μάσκα είναι προσωπικό lockdown - Πώς απαντά στην κριτική

8:36 π.μ. - Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020
08:09 π.μ. - Τετ, 02/36/2020
Image: Τσιόδρας: Η μάσκα είναι προσωπικό lockdown - Πώς απαντά στην κριτική

Τις αιτίες που οδήγησαν τους επιστήμονες στις αποφάσεις που αφορούν στις μάσκες ως μέτρο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού παρουσίασε ο Σ. Τσιόδρας

Τις αιτίες που οδήγησαν τους επιστήμονες στις αποφάσεις που αφορούν στις μάσκες ως μέτρο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού παρουσίασε ο Σ. Τσιόδρας, στην πρεμιέρα της επιστροφής του στην τακτική ενημέρωση. Ανέφερε και τους λόγους που έχει κρατήσει αποστάσεις από το δημόσιο λόγο.

Στο θέμα της ορθής χρήσης μάσκας, τόσο από τα παιδιά όσο και από όλους μας, εστίασε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σ. Τσιόδρας κατά την επιστροφή του στην τακτική ενημέρωση γύρω από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Καθηγητής σημείωσε με αφοπλιστικό τρόπο πως θεωρεί τη μάσκα ένα μαχαίρι με 2 όψεις.

«Από τη μια χρησιμοποιείται για καλό σκοπό από τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες, σε μικρά παιδιά με ασθένειες που απειλούν την άμυνα τους, όπως μικροί ογκολογικοί ασθενείς, ώστε να μην εκτεθούν στα μικρόβιο και τώρα για λίγο, εύχομαι, καιρό στις κοινωνικές μας δραστηριότητες. Μας προφυλάσσει για να μην πάρουμε πιο δύσκολα μέτρα, άλλωστε είναι υποστήριξη στα υπόλοιπα μέτρα, όπως η τήρηση της απόφασης και αποφυγή επαφών...».

  Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση στου Σωτήρη Τσιόδρα γιατί η  μάσκα πρέπει να είναι ένα προσωπικό lockdown και τι απαντά στην κριτική μάσκα πρέπει να είναι ένα προσωπικό lockdown και τι απαντά στην κριτική

dikaiologitika.gr