Υπόθεση σοκ: Καθηγητής φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριες του στα Χανιά

9:02 π.μ. - Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019
09:09 π.μ. - Κυρ, 01/02/2019
Image: Υπόθεση σοκ: Καθηγητής φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριες του στα Χανιά

Απίστευτες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας με θύματα ανήλικα κορίτσια

Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης προκαλεί η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 13χρονων και 15χρονων κοριτσιών από καθηγητή φυσικής αγωγής, ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά, την οποία εξιχνίασε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας.
 
Ο εκπαιδευτικός ηλικίας 57 ετών σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκων και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια .
 
Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, ο δράστης φέρεται να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις ενώ είχε και ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου!
 
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται παραμονές Πρωτοχρονιάς όταν κάποια από τα θύματα του 57χρονου φέρονται να κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές ότι το 2013 και όταν εκείνες ήταν από 13- 15 ετών, ο 57χρονος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως εκπαιδευτικού ,αφού φρόντισε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, άρχισε να τις παρενοχλεί μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.
 
Τουλάχιστον πέντε νεαρά κορίτσια φέρονται να έχουν προβεί σε συγκεκριμένες καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια σε βάρος τους.
 
Ο 57χρονος με την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Χανίων από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη στην ανακρίτρια Χανίων.
 
 
neakriti.gr